Reacties voor: ‘Apple werkt aan dunnere MacBook Pro met OLED-balk en Touch ID’

Apple werkt aan een dunnere MacBook Pro, die in 2016 uitkomt en voorzien is van Touch ID en een OLED-balkje boven het toetsenbord.

Reacties: 14 reacties

  1. Stiekem heb ik helemaal geen zin om zo lang te wachten.. 🙂

  2. Ik had stiekem mijn hoop gevestigd op de wwdc 🙁

  3. Pffff nu weer kwartaal 4 van 2016?

    Ik loop m’n vader al tijdenlang te vertellen dat hij geen nieuwe MacBook moet kopen omdat er toch binnenkort wel weer eens een nieuwe MacBook Pro moet komen. Het blijft maar duren.

  4. Ben het wachten beu en heb vandaag juist de Pro 15 inch bested 🙂

  5. Was eigenlijk van juni uitgegaan, nu nog langer wachten. Ik blijf maar uitstellen. De macbook verkoop zal momenteel wel dramatisch zijn

  6. 4e kwartaal????? Kom op Apple, het heeft lang genoeg geduurd. Het wordt tijd voor een refresh. Zit al een poos met smart te wachten op de MacBook pro met skylake cpu.

  7. Dat verklaart het lange wachten. Ik ben reuze benieuwd!

  8. Mooie nieuwe features betekent vaak ook weer een prijsverhoging. Ben benieuwd of ze die ‘standaard’ 13inch Mac versie nog hanteren of volledig overgaan naar de Retina. Anders mag men nog dieper in de buidel tasten. Klinkt misschien z__kerig om over de prijs te beginnen, maar de paar honderd euro prijsverhoging die ze nog niet zolang geleden door hebben gevoerd gaan ze vast niet verlagen. Een 13inch Mac wordt langzamerhand echt onbetaalbaar (waarbij je ook al rekening moet houden met de toekomst qua SDD en ram geheugen), ook al gaan ze langer mee qua performance.

  9. @Geo: De MacBook Pro wordt inderdaad duurder ligt er aan wat je er mee doet, als ik de specs bekijk kan ik prima met de standaard versie overweg 128gb ssd en 8GB ram + i5(Zowel de pro als air 13 inch instap model).
    Heb ik die 256GB echt nodig nee heb nu nog 90Gb van de 128GB SSD over, data staat op de nas of een externe schijfje.

    Doe je veel aan foto en film bewerkingen heb je misschien wat meer opslag en geheugen nodig, maar grootste gros denkt veel nodig te hebben, maar kan prima met instap model al overweg.

  10. Zou dit niet kunnen samenhangen met de beperkte levering van de skylake processor? Wel leuk om hem in juni aan te kondigen maar als je vervolgens maanden op je macbook moet wachten heb je ook ontevreden klanten.

  11. Net als in de 12-inch MacBook zou Apple ook in de MacBook Pro de nieuwe USB-C aansluitingen gaan aanbieden. Daarnaast komt er een Thunderbolt-poort, waarschijnlijk gebaseerd op Thunderbolt 3.

    Fysiek is de Thunderbolt 3 poort gelijk aan de USB-C poort, en ook functioneel zijn ze (als ik me niet vergis) pin-compatibel. Het is dus nog maar de vraag of ze ‘naast’ elkaar komen, of dat er één (of twee) poort(en) komen die voor allebei gebruikt kunnen worden…

    Gaat ze sowieso vast weer een hoop kritiek opleveren van mensen die niet begrijpen waar een laptop iha en ultrabook ihb voor bedoeld is (mobiel gebruik, dus zonder USB- of Thunderbolt-ballast mee te zeulen) 😁

  12. Leuk om te zien dat mensen al een probleem kunnen maken van iets wat lang duurt maar verder niet beloofd is door Apple of zo.

  13. Gelukkig moet ik nog niet, mijn mid 2012 werkt goed, maar het kriebelt langzaamaan wel 😀 . Ik wacht dus zeker nog even, maar ben nu al bang voor de prijs :X .

  14. Vierde kwartaal kan ook op het 4e financiele kwartaal van Apple slaan, dan zijn ze ergens in de periode juli-september beschikbaar als ik het wel heb. Lijkt me ook verstandig om de back-to-school markt mee te pikken, is altijd belangrijke periode voor Mac verkopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.