Reacties voor: Apple: ‘De iPad wint marktaandeel, 250.000 apps’

Het marktaandeel van de iPad neemt weer toe na een mindere periode. Dat zegt Apple-directeur Tim Cook op de conferentie voor de onthulling van de iPhone 5 op 12 september 2012.
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Nu begrijp ik ook de arrogantie om de iPad1 niet meer te ondersteunen. Ik zal wel 1 van een paar miljoen mensen met een iPad1 zijn. Toch vreemd dat mijn apparaat van nog maar 2 jaar oud al door Apple is afgeschreven. En nu is het zeker de bedoeling dat ik om de twee jaar een nieuwe iPad koop….

  2. Welkom bij de club.
    Zo is het en gaat het nog steeds bij de IPhone.
    Na ongeveer 2 jaar is deze ook niet meer te updaten naar een nieuwer IOS versie. Beleid van Apple om aan te geven dat het weer tijd is voor een nieuwe.

  3. Iphone 3Gs krijgt zelf nog update naar ios6

  4. Ze*r niet zo, bijna alle Android apparaten worden niet geupdate. Als iOS geen toegevoegde waarde meer kan zijn voor iPad 1 omdat het het niet aan kan dan gaat het niet.

  5. Een iphone 3GS kun je dus na ruim 3 jaar nog (gratis) updaten.
    En dat is buitengewoon voor een markt die qua hardwarespecificaties zo in beweging is. Voor andere smartphones moet je blij zijn als je hoe dan ook een update krijgt. http://www.pocket-lint.com/news/42622/ice-cream-sandwich-when-update.

  6. Ok maar de ipad heeft nieuwere hardware dan de iphone 3gs dus toch zonde dat deze geen update krijgt en de 3gs wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.