Apple brengt video met hoogtepunten van iTunes Festival 2013 uit

Apple heeft de hoogtepunten van het iTunes Festival 2013 online gezet. Er traden 60 artiesten op in Londen. Kaartjes waren verkrijgbaar bij HEMA.

itunes-momentenHet iTunes Festival 2013 is nog niet afgelopen, maar Apple heeft alvast een video met hoogtepunten uitgebracht. Afgelopen maand traden 60 artiesten op in The Roundhouse in Londen, waaronder Justin Timberlake, Ellie Goulding en Robin Thicke. Kaartjes waren via mediabedrijven en lokale winkelketens te winnen, in Nederland onder andere via de HEMA. De video laat artiesten en bezoekers zien die afgelopen maand naar Londen kwamen. De clip ‘Moments’ heeft als achtergrondmuziek het nummer ‘Stormur’ van Sigur Rós, de IJslandse post-rockband die meteen na Lady Gaga optrad.

Apple heeft nog drie dagen te gaan: vanavond is John Legend aan de beurt, zondag treedt Justin Timberlake op en Katy Perry sluit het festival op maandag af. Kon je niet bij het festival zijn, dan kon je via de iOS-app en de Apple TV alles nog eens bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=FNFdou8nh_g

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2013, 10:41
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen itunes, itunes festival, muziek

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.