Apple brengt iOS 5.1.1 uit voor Apple TV

Apple heeft een kleine update uitgebracht voor de 2e en 3e generatie Apple TV. iOS 5.1.1 brengt waarschijnlijk ondersteuning voor de nieuwe iTunes 11.

Apple TVApple heeft zojuist een kleine update van iOS uitgebracht voor de tweede en derde generatie Apple TV. Het is niet duidelijk wat precies de vernieuwingen zijn in deze laatste update, maar het heeft waarschijnlijk te maken met de introductie van iTunes 11, dat eerder vanavond uitkwam. Ook bracht Apple een vernieuwde Remote-applicatie met nieuwe iPad-interface uit, waarmee de Apple TV bediend kan worden. Mogelijk biedt iOS 5.1.1 dan ook ondersteuning voor de nieuwe Remote-applicatie.

In september verscheen al iOS 5.1 voor de Apple TV met verschillende nieuwe functies, waaronder gedeelde fotostreams, AirPlay-ondersteuning (van Apple TV naar andere apparaten streamen) en wisselen tussen iTunes-accounts. Gebruikers kunnen de update binnenhalen via het menu van de Apple TV door te kiezen voor Software-update. Als er nog (eventuele) vernieuwingen aan het licht komen, zullen wij dit artikel bijwerken.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.