Apple brengt iOS 5.1.1 uit voor Apple TV

Apple heeft een kleine update uitgebracht voor de 2e en 3e generatie Apple TV. iOS 5.1.1 brengt waarschijnlijk ondersteuning voor de nieuwe iTunes 11.

Apple TVApple heeft zojuist een kleine update van iOS uitgebracht voor de tweede en derde generatie Apple TV. Het is niet duidelijk wat precies de vernieuwingen zijn in deze laatste update, maar het heeft waarschijnlijk te maken met de introductie van iTunes 11, dat eerder vanavond uitkwam. Ook bracht Apple een vernieuwde Remote-applicatie met nieuwe iPad-interface uit, waarmee de Apple TV bediend kan worden. Mogelijk biedt iOS 5.1.1 dan ook ondersteuning voor de nieuwe Remote-applicatie.

In september verscheen al iOS 5.1 voor de Apple TV met verschillende nieuwe functies, waaronder gedeelde fotostreams, AirPlay-ondersteuning (van Apple TV naar andere apparaten streamen) en wisselen tussen iTunes-accounts. Gebruikers kunnen de update binnenhalen via het menu van de Apple TV door te kiezen voor Software-update. Als er nog (eventuele) vernieuwingen aan het licht komen, zullen wij dit artikel bijwerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2012, 20:56
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.