Apple Watch Alpine bandje in fabriek

Reacties voor: Zien: deze Japanse fabriek maakt Apple’s Alpine-bandje

Tim Cook is momenteel op reis door Japan en bracht daarbij onder andere een bezoek aan de fabriek die de nieuwe Alpine-bandjes voor de Apple Watch Ultra maakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Tja, kwestie van smaak, ik vind ze oerlelijk en prijs absurd

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Tja, kwestie van smaak, ik vind ze oerlelijk en prijs absurd

    Hij is toch ook niet bedoeld als normaal bandje…

  3. Ik heb deze standaard voor mijnWatch ultra gekozen ondanks dat de mening verdeeld is over het bandje ben ik er erg tevreden over, mooi stukje weer techniek en comfortabel om te dragen

  4. Leuk om een beetje achtergrond te weten van dat oranje ding om mijn pols! Ben er heel tevreden over.

  5. Het is een mooi bandje. Maar wordt ook heel snel smoezelig. Draag hem onder douche om hem schoon te houden.

  6. @Ferry: ik gooi ze gewoon even in de wasmachine. Het Alpine bandje is een van mijn favoriete watch bandjes.

  7. Net ontvangen van AliExpress en echt niet van het origineel te onderscheiden! En dat is echt waar! 😅 Ik schok er ook van. Daar hadden ze hem ook in het zwart, wit en groen en uiteraard oranje. Allemaal gekocht, de kwaliteit is nogmaals bizar goed en niet van echt te onderscheiden!

    Alleen de prijs is anders €6 😅😂🤣

    De marketing machine van Apple is op mij allang uitgewerkt!

    Zeker nadat ik onlangs mijn tweede MacBook Pro heb kunnen weggooien door FLEXGATE (te dunne display flex kabel, reparatiekosten €800) en dat na de keyboard problemen!
    Alle 2016/17/18/19/20 modellen hebben daar last van! Bizar!

    Dus hou maar op met de kwaliteit mantra’s! Apple producten zijn helaas tegenwoordig geproduceerd om snel kapot te gaan, en niet te repareren dat is ook een kunst en zeker goed voor de kwaliteit van de bankrekening van Apple!

  8. Gaaf hoor! Craftsmanship anno 21ste eeuw

  9. Heb de Ali versie in groen en oranje en bevalt prima!

  10. Origineel geplaatst door Marc
    Net ontvangen van AliExpress en echt niet van het origineel te onderscheiden! En dat is echt waar! 😅 Ik schok er ook van. Daar hadden ze hem ook in het zwart, wit en groen en uiteraard oranje. Allemaal gekocht, de kwaliteit is nogmaals bizar goed en niet van echt te onderscheiden!
    Alleen de prijs is anders €6 😅😂🤣
    De marketing machine van Apple is op mij allang uitgewerkt!

    Ik hoor graag van je hoe het bandje er over enkele maanden uitziet. Beweren dat iets wat je net nieuw uit de verpakking van Ali hebt ontvangen dezelfde kwaliteit heeft als het duurdere origineel van Apple is niet zoveel waard natuurlijk.
    Dat zal zich nog moeten bewijzen.

  11. Origineel geplaatst door Ferry
    Het is een mooi bandje. Maar wordt ook heel snel smoezelig. Draag hem onder douche om hem schoon te houden.

    Inderdaad snel vies. Ik was het af en toe onder de kraan met wat afwasmiddel.

  12. @Pascal: ik gebruik ze al wat langere tijd en dat gaat prima

  13. @Marc: ik had een Leather loop bandje van aliexpress. Deze zag er vergeleken met het origineel (waar ik er ook een van heb) heel goed uit.
    Na een paar keer dragen liet het verbindingstukje naar de Apple Watch alleen los toen ik het bandje uit de Apple Watch haalde. Gelukkig gebeurde dit niet toen ik het horloge om had.
    Ik zou dus zeggen: pas hier wel mee op. Goedkoop kan snel duurkoop worden als je Apple Watch van je pols af valt doordat een bandje toch niet zo goed is als ie eruit ziet.

  14. @Daan: dan nog zijn ze veel goedkoper. Kan 34!! Van die bandjes kopen bij Ali tegen 1 bij appel maw hij moet 34 keer langer mee gaan, nou dat gaan ze lang niet. Heb kapje om de watch ook Ali , wanneer bandje breekt een watch valt is er niks aan de hand. En je merkt het echt wel. Je moet de bandjes in de gaten houden op slijtage. Meestal wanneer ze breken is wanneer je het horloge om doet dan staat er kracht op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.