Apple 35 Watt Dual USB-C oplader

Reacties voor: ‘Zo ziet Apple’s nieuwe 35 Watt oplader met twee usb-c-poorten eruit’ (of toch niet?)

Apple liet per ongeluk productinformatie uitlekken over een usb-c-stroomadapter met twee poorten. Daarmee zou je twee apparaten tegelijk kunnen opladen. Er zijn afbeeldingen gelekt, al is er twijfel of dit wel van Apple's lader is.

Reacties: 20 reacties

  1. En dan kwanta kosta de hoofdprijs, nee Apple je maakt mooie spullen maar sommige dingen.

    Ik heb 1 keer deze gekocht ja is een Chinees merk(en een Lightning usb-C kabel), je kan goedkoper via AliExpress vinden(ook via officiële baseus kanaal).
    Maar het is gewoon goed vertrouwd product en geen rommel, de AC adapter en usb kabel blijven bij mij al jaren nieuw in doos van de iPhone of iPad hierdoor.

  2. UGREEN 65W USB C Charger GaN 3 Port Charger PD Charger with PPS GaN Tech Compatible with 20W for MacBook Pro, MacBook Air, iPhone 13 Pro, iPhone 12, iPad Pro, Dell XPS 15, Galaxy S22, S21, Switch etc.

  3. Interessant die info over GaN technologie. Dat is nieuw voor mij.

  4. Eindelijk!,? Heb het altijd al raar gevonden dat er maar 1 aansluiting op zat.

    Zou helemaal mooi zijn als ze een adapter hadden uitgebracht met een USB-C en een traditionele USB aansluiting.
    Maarja dit is al helemaal top.

    Jammer dat de levertijd nog onbekend is.

  5. ‘Per ongeluk’…😆😆😆

  6. Origineel geplaatst door Peter
    Interessant die info over GaN technologie. Dat is nieuw voor mij.

    Het is een prachtige technologie! Er zou hier misschien iets meer aandacht aan besteedt kunnen worden, alleen ze zijn nog vrij moeilijk verkrijgbaar hier dus wellicht dat dat meetelt. Ik heb zelf een Anker 521 (Nano Pro), als ik mijn MBp 14″ niet zwaar belast dan gaat het opladen prima. En het is pak weg een derde van het formaat van de originele lader.

  7. Ik gebruik een van ugreen 100w. Is GAN technologie! 3 usb c poorten en een gewone. Momenteel staan ze in promotie op amzn

  8. 2×20 = 40 watt zou logischer zijn. Een enkele usb lader van Apple is 20 watt.

  9. Ik heb al ruim een jaar een GaN lader van Ugreen en Baseus via AliExpress. Hoewel er veel rommel te koop is, zijn dit twee goede merken. De laders van hun zijn dan ook zeker aan te raden.

  10. (Red.) Opmerking Ming-Chi Kuo toegevoegd.

  11. @Dennis: Het nadeel van AliExpress meuk dat op elektriciteit werkt is dat het werkelijk allemaal onveilige rommel is.
    Een product dat simpel gezegd op stroom werkt wordt in europa zeer streng gekeurd op van alles en nogwat.
    Deze rommel heeft die test niet ondergaan en kan echt brandgevaarlijk zijn.
    Maargoed jij vind het een goed product, dat je huis en het huis van je buren in de fik gaan zal je waarschijnlijk aan je achterste oxideren.

  12. @Rik: Klopt ik heb idd van Baseus werkt heel erg goed, maar ook Ugreen is een goed merk.

  13. Apple is goed bezig hiermee, 1 adapter voor 2 apparaten.
    Als het hier in Nederland wordt verkocht, wil ik hem wel hebben.
    Trouwens… je hebt wel US iTunes account nodig.. Apple is onlangs gestart met Apple Baseball nights.. dus de exclusieve honkbal wedstrijden voor de Apple TV+ gebruikers… om hem te introduceren zie ik dat hij tijdelijk gratis is.

  14. @Bas: Niet alle merken wat je daar koopt is rommel, er zitten ook goede betrouwbare merken tussen.

  15. @Bas: gebruik al jaren snoeren van Ali , nog nooit wat gebeurd en ze zijn kwalitatief vaak beter dan Apple snoeren die gaan altijd kapot na verloop van tijd .

  16. @Bas: En nog iets AliExpress is niet allemaal leuk, dat het uit China komt betekent niet dat het leuk is.
    Ja er is genoeg rommel maar ook Goeie merken, waar denk je dat joh iPhone gemaakt wordt China, heb je een Philips tv volledig uitbesteedt aan een Chinees merk(niet meer door Philips zelf gemaakt maar een Chinees merk).

    En ga zo maar door.

  17. Origineel geplaatst door Dennis
    @Bas: En nog iets AliExpress is niet allemaal leuk, dat het uit China komt betekent niet dat het leuk is.

    Ja er is genoeg rommel maar ook Goeie merken, waar denk je dat joh iPhone gemaakt wordt China, heb je een Philips tv volledig uitbesteedt aan een Chinees merk(niet meer door Philips zelf gemaakt maar een Chinees merk).

    En ga zo maar door.

    Bas heeft ‘t niet over leuk maar over meuk. Overigens koop ik ook nog wel ‘ns wat via AliExpress, maar het is moeilijk daar het kaf van het koren te scheiden. Het zal zeker niet allemaal meuk zijn, maar wie zegt je wat wel en wat geen meuk is? Dat kun je aan de buitenkant niet altijd zien. Kortom: er zit altijd een risico aan bij spul van AliExpress.

  18. @Pascal: Ja dat is proberen of uit ervaring van bekende, het merk Baseus heeft voorbeeld een officiële store in de aliexpress winkel.
    Net zoals Xiaomi dat ook heeft, volgens mij is Baseus ook een dochter merk van Xiaomi.

  19. (Red.) Artikel geüpdatet met nieuwe info over mogelijke gelekte foto’s.

  20. Ik koop ook redelijk wat bij Ali, maar absoluut geen elektrisch spul zoals opladers. Voor een paar knaken voordeel wil ik geen brand hebben thuis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.