iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: BVN Live, Fabric, Fast en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals BVN Live, Fabric, Fast en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Fabric

Fabric is gemaakt door voormalige Facebook-engineers en een dagboek aanmaakt op basis van foto’s en de locaties. Zo vertelt de app je precies waar je allemaal bent geweest, waardoor je een handig dagboek bij je hebt. Maar vraagt de app niet wat veel van je privacy? We zochten het uit en wat we uiteindelijk van Fabric vinden, lees je in onze review. Lees onze review van Fabric.

Fender Tune

Ken je het gitaarmerk Fender? Ze hebben nu een app uitgebracht genaamd Fender Tune. De app is geschikt voor zowel beginnelingen als ervaren gitaristen. Met de app kun je eenvoudig je gitaar stemmen, terwijl de app je ook op weg helpt als je nog maar net begint met gitaarspelen. Dus of je nou beginneling bent of meer uit je gitaar wil halen, Fender Tune kan voor iedereen handig zijn. Lees ons artikel over Fender Tune.

Fast

Wil je snel checken hoe het ervoor staat met jouw internetverbinding? Fast is een kleine en snelle app van Netflix waarmee je de downloadsnelheid van jouw internetverbinding kunt checken. Het werkt zowel met Wi-Fi als met mobiele internetverbindingen en de app geeft je in luttele seconden de downloadsnelheid van jouw connectie. Lees ons artikel over Fast.

Scenic

Als je graag op de motor rondtrekt, dan kan de app Scenic nog wel eens van pas komen. Scenic is een navigatie-app die speciaal ontwikkeld is met motorrijders in het achterhoofd. De app zit vol met mooie routes met leuke bochten voor motorrijders en brengt je langs mooie plekken in Nederland. Scenic heeft ook gesproken navigatie met een Nederlandse stem, zodat je precies weet hoe je moet rijden. Lees ons artikel over Scenic.

Pokémon Go

De makers van Pokémon Go brachten afgelopen week een update uit, waardoor je weer gebruik kunt maken van de batterijbesparende modus. Bovendien kun je nu voor het eerst eenmalig je gebruikersnaam aanpassen en is er een nieuw Sightings-systeem. Bovendien testen ze momenteel een nieuw Nearby-systeem, waardoor je kunt zien bij welke PokéStop een Pokémon zich bevindt. Lees ons artikel over Pokémon Go.

BVN Live

Ben je nog op vakantie, dan wil je af en toe gewoon ook even naar de Nederlandse televisie kunnen kijken. Met de app BVN Live kun je in het buitenland naar het beste van Nederland en Vlaanderen kijken via een internetverbinding. De app moet wel je locatie kunnen zien, om te controleren of je wel echt in het buitenland aanwezig bent. Lees ons artikel over BVN Live.

Polymail

Polymail is een nieuwe mail-app met vele handige functies en een strakke vormgeving. Dankzij Polymail kun je snel door je mails heen werken met veegbewegingen, het inplannen van mails en het snoozen van inkomende berichten. Bovendien geeft de app een melding zodra de ontvanger jouw mail gelezen heeft, wat in sommige gevallen handig kan zijn. Polymail werkt zowel op iOS als de Mac en wordt vaak bijgewerkt met nieuwe functies. Lees onze review van Polymail.

WhatsApp

WhatsApp kreeg deze week weer een update. Ogenschijnlijk ging het slechts om bugfixes, maar toch hebben de makers een nieuwe functie beschikbaar gesteld. Als je iemand via WhatsApp belt en diegene weigert het gesprek, dan kun je direct een bericht inspreken die via het chatgesprek wordt verzonden. Verder is er nog een wijziging in de weergave van namen in pushberichten en zijn er andere kleine veranderingen doorgevoerd. Lees ons artikel over WhatsApp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.