Angry-Birds-2-icon

Angry Birds 2 nu beschikbaar voor iOS

Angry Birds 2 is vanaf nu te downloaden in de App Store. Zijn er genoeg nieuwe dingen toegevoegd om jou weer enthousiast te maken over het slingeren van boze vogels?
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Angry-Birds-2-icon

We zouden toch zweren dat er al meer dan twee Angry Birds-games in de App Store te vinden zijn, maar daar lijkt ontwikkelaar Rovio Entertainment geen boodschap aan te hebben. Vanaf nu is Angry Birds 2 te downloaden voor iOS, maar wat is er nieuw aan?


Het eerste wat opvalt als je Angry Birds 2 opstart is dat de game op grafisch vlak een upgrade heeft gekregen. De kleuren spatten van je scherm af, en vooral de achtergronden van de levels zien er een stuk beter uit.

Angry-Birds-2

Wat is er nieuw?

In essentie is Angry Birds 2 hetzelfde als alle andere games met de boze vogels in de hoofdrol. Je verplaatst je dit keer over een wereldkaart met verschillende levels, waarna je het gevogelte met een katapult op groene varkentjes afvuurt. Nieuw hierbij is de mogelijkheid zelf je volgorde te kiezen waarin je de Birds wegschiet. Dit zal ongetwijfeld in de latere levels een belangrijke rol gaan spelen om een hoge score te halen.

Ook bestaan sommige levels nu uit meerdere schermen, en zijn er eindbazen om te verslaan. Daarnaast zijn er nieuwe vogels aan de collectie toegevoegd, evenals nieuwe superkrachten die je kunt gebruiken als je niet verder komt.

Angry Birds-moe?

Verre van ingrijpende veranderingen dus, aangezien je nog steeds het grootste deel van de tijd een katapult uittrekt en een vogeltje tegen een gebouw aanschiet. Fans die na Angry Birds Star Wars, Angry Birds Transformers, Angry Birds Rio, Angry Birds Friends, Angry Birds Seasons, Angry Birds Space, Angry Birds Go!, Angry Birds Fight en Angry Birds Stella nog steeds geen genoeg hebben van deze game kunnen hun lol dus op met Angry Birds 2, al doet het waarschijnlijk niet genoeg om afgehaakte vogelslingeraars terug te laten keren naar de serie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.