Angry Birds Star Wars krijgt laatste update

Angry Birds Star Wars is voorzien van een laatste update, met een baasgevecht tegen Lard Vader en de Emperor.

Angry Birds Star Wars HDAngry Birds Star Wars is voorzien van een update die door ontwikkelaar Rovio het slotstuk van de game wordt genoemd. In de nieuwe versie zijn 30 nieuwe levels toegevoegd waarin je het vanuit de Death Star opneemt tegen Darth Lard Vader en de Emperor, de grote confrontatie die we ook kennen uit de originele filmtrilogie. Het lijkt er daarom op dat Angry Birds Star Wars na vandaag geen nieuwe levels in updates zal krijgen. Dit hoeft echter niet het einde te betekenen voor de thematische Angry Birds-game: er staat immers ook nog een vervolg in de App Store, gebaseerd op de prequel-trilogie.

In 15 van de nieuwe Angry Birds Star Wars-levels schiet je rond in de ruimte en de overige 15 uitdagingen vinden plaats in de Death Star. Aan het einde van de game belooft Rovio bovendien een eindbaasgevecht tegen de twee Star Wars-schurken, met op het einde de ontmaskering van Lard Vader.

Angry Birds Star Wars is na iets meer dan een jaar dan toch eindelijk helemaal af. De game verscheen origineel in november 2012 en kreeg sindsdien meerdere updates waarin extra levels werden geïntroduceerd. Het totaalaantal staat hierdoor inmiddels op dik 250 levels. Ondertussen heeft Rovio nog meer variaties op Angry Birds de wereld ingebracht, waaronder de kartgame Angry Birds Go.

Downloaden: Angry Birds Star Wars HD (€2,69, iPad, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Star Wars (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2013, 12:16
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.