Temple Run 2, Angry Birds Seasons en Where’s My Water voorzien van flinke updates

Temple Run 2 en Where's My Water zijn allebei van updates voorzien. Hierin zijn nieuwe gebieden, obstakels en personages toegevoegd.

Temple Run 2 iconTemple Run 2, Angry Birds Seasons en Where’s My Water zijn vandaag allemaal voorzien van updates, waarin de nodige nieuwe dingen te vinden zijn. Centraal in de update voor Temple Run 2 staat ‘The Narrows’, een extra gebied waar je af en toe tijdens je rentocht langs zal komen. In deze nieuwe zone ren je over eenhouten balken heen, wat betekent dat je niet naar links en rechts kunt tilten om obstakels te ontwijken. In Where’s My Water kun je aan de slag met een nieuwe reeks levels, waarin de vrouwelijke alligator Allie centraal staat. Om de nieuwe levels te spelen moet je ze eerst wel voor 89 eurocent kopen. Als klap op de vuurpijl heb je in Angry Birds Seasons 36 nieuwe levels tot je beschikking.

Temple Run 2

Temple Run 2 The NarrowsRen je over de houten balken heen, dan zullen er af en toe nieuwe cirkelzagen op je af komen. Deze obstakels kom je ook tegen in andere gebieden, maar zijn hier lastiger te ontwijken omdat je niet opzij kunt stappen. Volgens de update-informatie kan het pad voor je nu ook opeens wegstorten, waardoor je op tijd weg moet springen.

Dit is alweer de tweede grote update die voor Temple Run 2 is verschenen. Eind maart kregen we nog een nieuwe versie waarin het mogelijk werd om dagelijkse uitdagingen te vervullen en werd het makkelijker om de scores van je vrienden in te zien.

Downloaden: Temple Run 2 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Where’s My Water

Where's My Water AllieDe nieuwe levels in Allie’s Verhaal in Where’s My Water laten je niet water van pijp naar pijp bewegen. Ditmaal moet je stoom door een ruimte begeleiden door te graven. Omdat stoom compleet anders beweegt, moet je in de nieuwe levels anders tegen de game aankijken.

Dit is niet de eerste keer dat Where’s My Water nieuwe levels met een andere alligator toevoegt. Cranky’s Verhaal liet je ook al het bekende iOS-spelletje spelen met een ander spelementen. Daarin moest je met gif in plaats van water door levels heen bewegen. Allie’s nieuwe levels hebben net als die van Cranky echter een apart prijskaartje: je moet eenmalig een in-app aankoop van 89 eurocent maken om er mee aan de slag te gaan.

Downloaden: Where’s My Water (€0,89, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Angry Birds Seasons

Angry Birds SeasonsAngry Birds Seasons wordt bij ieder seizoen van een update voorzien en vandaag is het weer zover. Het spel telt nu weer 36 nieuwe levels, die helemaal in het teken staan van goochelaars, clowns en andere circusfiguren. De levels steken net iets anders in elkaar dan de voorgangers dankzij het gebruik van portalen. Door je vogels deze gaten in te slingeren, komen ze uit op een ander punt van het level. De AllakaBAM-powerup moet deze nieuwe levels ook wat makkelijker maken.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2013, 12:01
Categorie Games
Onderwerpen temple run, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.