Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods Studio is de naam van Apple’s premium hoofdtelefoon’

Apple's over-the-ear hoofdtelefoon zou wel eens de naam AirPods Studio kunnen krijgen. Qua prijs wordt gesproken over $349.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Momenteel ben ik nog steeds in bezit van KOSS PRO 4AA.Uitstekende klank en balans op tonaliteit,geen ruis,kostprijs in 1972 zo een 4000 Belgische Franken of 100 euro omgerekend.Deze is niet draadloos.Na zovelen gaat Apple zich wagen aan hoofdtelefoons in het duurdere segment.De klank van Beats hoofdtelefoons hebben mij nooit aangesproken.Misschien is er nu een kentering.Succes Apple.

  2. Ik zeg: onmogelijk. AirPods combineert Air (draadloos) met Pods (meervoudige letterlijk ‘pod’ voor een oortje). Air kan er dus best inzitten maar Pods absoluut niet. AirStudio of Apple Studio lijkt mij passender.

  3. Absoluut geen behoefte aan zo’n lomp ding op m’n hoofd. Lang leve de AirPods (Pro).

  4. Ik hoop dat er een versie komt met zachte oorschelpen (zoals bij de Beyerdynamic DT-770 Pro) en anders met verwisselbare oorschelpen (zoals in eerdere geruchten is gemeld). In dat geval koop hem op dag 1.

  5. Zie dit graag aankomen! Ik ben weg van de AirPods en alhoewel Beats technisch gezien van Apple is vind ik het niet zo’n fijne koptelefoons (kon me ook niet voorstellen dat het toentertijd zo’n status symbool was). Ik heb momenteel de Sony WH1000XM3 welke me heel erg bevallen, naast het feit dat pairen niet zo vloeiend gaat als Airpods. Alleen daarom zou ik deze headset willen ruilen voor de toekomstige AirPods Studio.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.