Reacties voor: Nieuwe test: AirPods Pro hebben verminderde ruisonderdrukking na updates

Het zit niet tussen je oren
De afgelopen weken klagen sommige AirPods Pro-gebruikers dat de ruisonderdrukking minder goed werkt dan voorheen. Een nieuwe test wijst uit dat dit inderdaad het geval is. Er zijn ook klachten over het gebruik van de tweede generatie. Apple lijkt inmiddels de update te hebben teruggetrokken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 32 reacties

  1. Idd, sinds de update van mijn airpods pro naar versie 2B588 werkt de noise cancelling veel minder dan voor de update.Met de noise cancelling aan, hoor ik nu nog alle geluiden in de omgeving heel duidelijk.

  2. Even een update over mijn AirPods 2 debacle. Ik denk dus dat de 2C54 update ervoor heeft gezorgd dat mijn rechter oortje helemaal is gestopt met werken.

    Zoals ik eerder al zei deden mijn AirPods raar met connecten en werkte de functie dat als je 1 oortje uit je oor haalt dat de muziek/het filmpje stopt niet meer. Ik heb daarom gebruik gemaakt van Apple Support, heb een afspraak ingepland (had deze afgelopen vrijdag) en heb mijn verhaal gedaan bij Apple Store Amsterdam.

    De medewerker heeft beide AirPods getest en kwam er idd achter dat rechter AirPod niet meer werkte. Gelukkig zat ik nog binnen de garantie, anders was ik €61 kwijt geweest!🤑

  3. Dit was mij vorige week ook al opgevallen. Ik begon geluiden in de omgeving als stemmen en gezoem van machines als luider te ervaren dan voorheen met de AirPods Pro dus ben blij dat ik niet de enige ben.

  4. Ik denk dat Apple de update 2c heeft ingetrokken. Mijn airpods pro worden niet geupdate ze zijn momenteel op 2b588 en de afgelopen 2 weken meermaals geprobeerd te updaten

  5. Nog niet uitgetest maar ik heb wel een probleem met mijn linker oortje die maakt af en toe (best vaak) een tikkend geluid elke keer als ik een stap zet.
    Sinds dat ik mij Airpods Pro heb gekocht.

  6. Ik heb mijn AirPods 2 inderdaad moeten resetten om ze terug normaal te laten functioneren.

  7. Origineel geplaatst door Kevin
    Nog niet uitgetest maar ik heb wel een probleem met mijn linker oortje die maakt af en toe (best vaak) een tikkend geluid elke keer als ik een stap zet.
    Sinds dat ik mij Airpods Pro heb gekocht.

    Als in beetje krakend ook? Mijn linker oortje doet ook raar de laatste tijd zodra er iets van impact is zoals stappen zetten of het oortje aanraken.

  8. Ik heb de update ook maar heb geen verslechtering in ruisonderdrukking gemerkt.

  9. Heel apart: ik had inderdaad ook hetzelfde probleem na de laatste update, maar sinds een dag of 4 werkt de ruisonderdrukking weer als vanouds. Heb geen reset gedaan of iets anders. Ik heb dus geen idee hoe dat kan…

  10. Hier inderdaad ook opgemerkt dat ik precies toch meer omgevingsgeluid opvang dan een paar weken geleden. Hopelijk is dat weer beter na een volgende update. Niet dat het zo dramatisch is, maar ik weet ondertussen dat het beter kan, dus hoop wel dat het terug op niveau gebracht wordt 🙂

  11. @GijsParadijs:
    Nouja het oortje maakt een tikkend geluid zo dra ik bijvoorbeeld een stap heb gezet. Ik ga nu testen dat dat met een anderen tip ook zo is. Anders ga ik er mee naar Apple.

  12. Bij mij ook verminderde ruisonderdrukking. In de trein hoor ik plots de airco en stemmen die eerst niet hoorbaar waren. Je durft bijna geen update meer te installeren. Deze kan je helaas niet tegenhouden 😥.

  13. Hier ook problemen na de nieuwe update 2C54. Linker oortje maakt niet altijd connectie wanneer ik het uit de case haal. Apps afsluiten en (enkele) keren terug in de case en eruit bieden voorlopig soelaas… 🤔

  14. @Tom Mandeville: Hoe reset je deze?

  15. Ik heb veel last van dat de druk functies vaak niet werken als ik ze tegelijk heb gebruikt. Daarna heeft hij storing ofzo moet ze eerst in het doosje doen pas dan kan ik alle functies weer gebruiken …

    Heb ik al vanaf dag 1

  16. Origineel geplaatst door Kevin
    Nog niet uitgetest maar ik heb wel een probleem met mijn linker oortje die maakt af en toe (best vaak) een tikkend geluid elke keer als ik een stap zet.

    Sinds dat ik mij Airpods Pro heb gekocht.

    Origineel geplaatst door GijsParadijs

    Als in beetje krakend ook? Mijn linker oortje doet ook raar de laatste tijd zodra er iets van impact is zoals stappen zetten of het oortje aanraken.

    Idem!!

  17. Weet iemand als je bij Apple zelf de Airpods Pro koopt of je ze kan uitproberen of ze wel goed blijven zitten etc en zo niet ze gewoon terug sturen?

  18. Ik heb maar weer de Sony oordopjes in gedaan en merk dan goed hoeveel beter die op dit moment aan ruisonderdrukking doen. Terwijl voor de update de AirPods minstens even goed presteerden.

  19. Ik ben echt benieuwd of apple snel met een update gaat komen, waardoor de noise cancelling terug wordt zoals in het begin. Want hoe de noise cancelling nu werkt is beneden alle peil.

  20. Ik weet niet hoe dat in Nederland zit maar hier in België zijn de Airpods pro al weken nergens te verkrijgen. Weet er iemand waar ze wel gewoon te koop zijn?

  21. (Red.) Artikel bijgewerkt na nieuwe test over ruisonderdrukking.

  22. Fijn dat het allemaal bevestigd is.. maar wordt er ook wat aan gedaan is de brandende vraag die niet beantwoordt lijkt

  23. Origineel geplaatst door Youri
    Ik weet niet hoe dat in Nederland zit maar hier in België zijn de Airpods pro al weken nergens te verkrijgen. Weet er iemand waar ze wel gewoon te koop zijn?

    Hetzelfde. Nu bestellen is levering of afhalennover een week of 4

  24. @Joeri: Bij Coolblue kan je ze bestellen, uitproberen en eventueel retourneren. Dit heb ik zelf ook gedaan. De AirPods Pro vielen namelijk steeds uit mijn oren terwijl de AirPods 2 als gegoten zitten. Ik heb mijn geld binnen enkele dagen terug ontvangen.

  25. @PeliileP: Waren vorige week gewoon op voorraad bij de Apple Store in Den Haag.

  26. @Marc: Airpods pro ruisonderdrukking werkt iets minder maar daarentegen wel veel mega bass gekregen wat ik op zich fijn vind. Verder geen problemen

  27. Ik heb eind vorig jaar bij mn Macbook zon Beats koptelefoon gekregen met noicecanceling. wat een bagger kwaliteit is dat zeg. ik moest gewoon kijken of ruisonderdrukking aan stond ja of de nee. en dat moet dan 280euro Kosten.

    Met mn AirPods ben ik wel echt tevreden, maar kan qua cancelation niet tippen aan een Sony WH ofzoiets dan hoor je werkelijk niets meer om je heen.

  28. Origineel geplaatst door Martijn
    @Joeri: Bij Coolblue kan je ze bestellen, uitproberen en eventueel retourneren. Dit heb ik zelf ook gedaan. De AirPods Pro vielen namelijk steeds uit mijn oren terwijl de AirPods 2 als gegoten zitten. Ik heb mijn geld binnen enkele dagen terug ontvangen.

    Ik zag het ja alleen zijn ze bij coolblue 10 euro duurder en als ik ze toch eventueel wil houden wil ik ze liever bij apple kopen wegens de garantie. Vandaar dat ik vroeg of je ze bij de Apple store kan kopen en uitproberen en eventueel terug brengen

  29. Ik heb een probleem dat met mijn Airpods Pro. Mijn rechter oortje geeft een soort statisch geluid terwijl Noice canceling of transparency wordt gebruikt. Heb ze 2 keer gereset zonder verbetering. Iemand een oplossing?

  30. Mijn linker oortje connect ineens niet meer. Krijg hele tijd die rode foutmelding. Meer mensen hier last van? Heb het idee dat dit ook gekomen is na het updaten naar de nieuwe Firmware.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.