Review The Verge AirPods Pro 2022

Reacties voor: AirPods Pro 2022 round-up: dit zijn de eerste reviews en hands-ons

Wat zeggen de eerste reviewers over de AirPods Pro 2022, de nieuwste generatie van Apple's in-ear oordopjes? In dit overzicht vind je een round-up van de eerste hands-on ervaringen en reviews van de AirPods Pro 2022.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ze zijn vanaf morgen 23 september en niet 23 oktober verkrijgbaar. Tenminste ik krijg ze morgen al.

  2. Dit is een van de weinige Apple producten die ik echt bagger vind. ‘Slecht’ geluid ivm dopjes in die prijsklasse. Maar goed dit product zal ook wel weer als warme broodjes over de toonbank gaan aangezien het een Apple product is 😜

  3. Hoewel ik geen kleine jongen ben, hebben mijn oren wel een nauwe doorgang. De oude AirPods Pro vielen daarom bij enige kauw- of hoofdbeweging uit mijn oren, waardoor ik er geen plezier van heb gehad. Ik ben zeer benieuwd of de huidige XS pluggen echt beter passen en of die ook op de AirPods Pro 1 passen. Lastig om in een review mee te nemen, maar wel belangrijk om te weten voor je driehonderd euro lapt. Even passen in de winkel is geen optie, dus wat is dan wijs?

  4. @Ap: Bijzonder. Ik vind het eigenlijk juist één van de fijnste innovaties van Apple! Magisch toen ik ze voor het eerst gebruikte. Het gebruiksgemak vind ik echt top!

    Ben het wel met je eens dat deze versie kwa innovatie wel achterblijft. Had op z’n minst wel hogere resolutie audio verwacht gezien ze daar zelf ook op hebben ingezet bij Apple music. Desondanks vind ik de audiokwaliteit prima voor het beoogde gebruik…

  5. Ik heb de nieuwe AirPods Pro 2nd gen gekocht.
    De oplaadcase laad bij mij niet altijd op of gaat erg traag.
    Hebben meer mensen hier last van?
    Geoptimaliseerd opladen heb ik uit gezet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.