Reacties voor: Deze man maakte uit protest zijn AirPods bedraad

Geen idee waarom je dit zou willen, maar het kán wel. Hardware-expert Ken Pillonel heeft zijn AirPods voorzien van kabels, zodat er geen oplaaddoosje meer nodig is.
Lees het complete artikel → Deze man maakte uit protest zijn AirPods bedraad

Reacties: 11 reacties

  1. Draadje 👍goed protest

  2. Als hij dat nu bij de pro had gedaan…

  3. Nu maar hopen dat hij geen kabelbreuk krijgt.

  4. Briljant! Ik wordt ook zo vreselijk onpasselijk van het feit dat ik een goede koptelefoon heb die ik niet kan gebruiken want de kussentjes zijn versleten en Philips maakt geen spare parts voor deze… dus niet alleen Apple is hier goed in hoewel ze het misschien wel tot kunst verheven hebben.

    Mooiste anekdote vind ik nog altijd een discussie die ik had over een laadkabel van Apple. 19,95 vond ik wat duur, zegt de winkelmedewerker dat het door de chip komt die er in zit. Om vervolgens met een mond vol tanden te staan als ik hem dan vraag waarom 1 m koperdraadje 10 euro kost… de 2 m kabel kostte 29,95…. Tja.

  5. Tja, en dan zit apple destijds te zeggen dat ze geen lader meer toevoegen bij een nieuwe iphone ivm het milieu.
    Omdat iedereen laders genoeg in huis heeft en het de afvalberg alleen maar groter maakt.
    En dan maken ze airpods die totaal niet herstelbaar zijn en dus gewoon moeten weggegooid worden wanneer de batterij versleten is.
    Dat is thans ook niet echt milieu vriendelijk.

  6. Ik zou willen dat ze de Airpods gewoon nog verkochten met kabel ipv Bluetooth. Het is bewezen namelijk dat de straling van Bluetooth voor je gezondheid namelijk niet supergoed is…
    (wat ook logisch is, een lichaam is niet gebouwd voor straling, zo ook met Wi-Fi etc)

    Het is dat Wi-Fi tegenwoordig bijna niet meer uit te bannen is, maar Airpods gebruik ik dus om exact deze reden niet.

  7. @Genesis: Die zijn er ook. Heten alleen EarPods. Met Lightning of mini Jack aansluiting. Zijn volgens mij ook iets van rond de 20/25 euro bij Apple zelf

  8. Origineel geplaatst door Martijn
    @Genesis: Die zijn er ook. Heten alleen EarPods. Met Lightning of mini Jack aansluiting. Zijn volgens mij ook iets van rond de 20/25 euro bij Apple zelf

    Klopt, maar ze missen een boel wat betreft muziekkwaliteit en dat is toch wel jammer.
    Daarom luister ik tegenwoordig alleen nog maar thuis muziek, gewoon over de speaker.

  9. Ik ben toch heel blij dat oortjes en koptelefoons draadloos zijn hoor. Ik vind al die kabels maar niks. Het is echt onhandig. Om mijn toestellen op te laden heb ik wel liever een gewone lader met kabel.

    @Genesis: Over die stralingen maak ik me niet druk hoor. Zo erg zal het ook niet zijn, want anders waren er al veel mensen ziek geworden of gestorven. Het praktische heeft bij mij toch wel voor alles de doorslag hoor. De rest is bijzaak voor mij en wat een ander daar dan over denkt zal mij een worst wezen. Ik kijk naar mijn gemak.

  10. Origineel geplaatst door Sandra Van Vaerenbergh
    @[Genesis](#comment-899553): Over die stralingen maak ik me niet druk hoor. Zo erg zal het ook niet zijn, want anders waren er al veel mensen ziek geworden of gestorven.

    Het is gewoon logisch nadenken dat straling niet goed voor je kan zijn… dat kan iedereen beredeneren.
    En natuurlijk wil dat niet zeggen dat je er direct lastig van krijgt, veel ziekten uiten zich pas na 10-15 jaar.

  11. @Genesis: Google maar eens op “natuurlijke straling”; dat bestaat al veel langer dan de mensheid en Bluetooth en WiFi en toch zijn we er groot mee geworden 🤣🤣

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.