Reacties voor: Afgeprijsde Engelse iPhones verkopen als warme broodjes; mogelijke prijsverlaging Frankrijk

Na de prijsverlaging van de iPhone in Engeland ontstond er een run op het toestel. Carphone Warehouse verkocht bijna twintig keer meer dan voorheen. Apple wil nu dat Orange ook in Frankrijk een prijsverlaging doorvoert.

Reacties: 18 reacties

  1. Ik geloof er sterk in dat dit aanduidt dat de USA binnenkort (ergens in de zomer) de nieuwe 3G iPhone krijgt, en daarna Nederland aan de beurt is (ergens 3e/4e kwartaal van het jaar)! 🙂

  2. In Engeland worden geen iPhone’s met contract verkocht. Contract wordt pas later via itunes geactiveerd dus ik geloof niet dat o2 zoveel nieuwe contacten heeft ontvangen.

  3. Denk je niet dat ze iets hebben in gebouwd dat je de volle mep betaald in de winkel en dan het resterende bedrag terug krijg gestort op je rekening op het moment dat je je iPhone met itunes activeert in combinatie met het bijbehorende abonnement naar keuze.

    zo dom is apple nu ook weer niet hoor

  4. “Denk je niet dat ze iets hebben in gebouwd dat je de volle mep betaald in de winkel en dan het resterende bedrag terug krijg gestort op je rekening op het moment dat je je iPhone met itunes activeert in combinatie met het bijbehorende abonnement naar keuze.”

    Ok, en nu in het nederlands???

  5. ”Ok, en nu in het nederlands???”

    Zo moeilijk is het toch niet : Je betaalt de volle pond. als je een Abbonement afsluit krijg een gedeelte van het bedrag terug. dus als je hackt betaal je de volle pond ( Engeland – Ponden) 😛

  6. Ok, maar dat is toch niet zo? Je kunt gewoon een iphone kopen voor €209 (in ponden dan ;)) in de winkel (als Brit zijnde)? Toch?

  7. Of gewoon kopen voor 209,- en voor 400,- proberen te verkopen hier (wat niet meer lukt want niemand betaald die woekerwinsten meer en gaat zelf wel naar Engeland)

  8. Dus het is nu écht zeker dat je hem koopt voor 160 pond zonder abonnement?
    Dan race ik namelijk ff naar Londen of laat iemand racen;)

  9. Als ze echt voor 209 euro zonder abbonnement ter plekke worden verkocht is het eigenlijk te gek voor woorden wat nederlandse verkopers wel niet vragen voor een iphone. Ik bedoel de meeste 8 gb iphones worden nog rond de 400 euro aangeboden. Meer dan 200 winst!! Kan ik net zo goed een retourtje Londen kopen een iphone halen en nog goedkoper uit zijn :o.

  10. ja, dat snap ik, maar IS dat ook zo?
    Anders hoef ik niet naar Londen toe;)

  11. iemand al geprobeerd om die phone via website te bestellen?

  12. @Joris:

    gaat niet joris,
    heb ik al proberen doen..
    de site geeft aan dat ze niet verkopen aan buiteland..
    wel ***, nu moet ik helemaal naar engeland voor een iphone x(

  13. En toch kan ik niet geloven dat je in Engeland gewoon een winkel binnenstapt en daar eventjes een iPhone kan kopen voor 209€! Kom op nou?!? Geloof je toch zelf niet!
    Volgens mij krijg je de iPhone voor deze prijs niet mee ZONDER een abo af te sluiten!

  14. @ Cancunlover: lees hier maar hoe gemakkelijk het gaat om ze zonder abonnement mee te nemen. https://www.iculture.nl/forum/f41/iphone-kopen/f29/iphone-koopadvies/1943-iphone-uk-29.html

  15. Weet iemand wat de actuele prijs van de iPhone (8GB en 16GB versie) is in de Apple store op Regent Street in Londen? Want online staat hij nog steeds aan dezelfde prijs! Hier in de comments wordt gezegd dat de 8GB maar 169 pond meer kost sinds maandag 14/04, maar kan iemand dit bevestigen?

  16. The temporary price adjustment is subsidised by O2 and is not expected to be copied by Apple stores, where the device is still on sale at the original price of £269.

    On Wednesday the 8GB version of the Apple device was reduced from £269 to £169 until 1 June. The 16GB version is not included in the offer, and remains on sale for £329.

    http://www.mobiletoday.co.uk/iPhone_sells_out_after_mid_week_price_reduction.html

    Vraag me af of of je iPhone bij Carphone net zo makkelijk mee krijgt als in de Regent Street Apple Store.
    Daar is hij dus nog gewoon 269 pond.
    @Cancun: 209 pond is meer dan 260 euro..

  17. Dus de iPhone 8GB versie is in afslag bij de Carephone Warehouse. Weet iemand als je die daar zo kan gaan kopen of ben je verplicht om daar ook je abonnement te activeren/kopen???

  18. 2 dagen later heb ik het antwoord op mijn eigen vraag.

    Ik was gisteren in Londen en blijkt dat je VERPLICHT bent om in de CarPhone Warehouse direct een abonnement te activeren, anders krijg je de iPhone niet mee tegen de promoprijs van 169 pond.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.