Man met Adidas Grip Case

Adidas Grip Case heeft een handgreep voor fanatieke sporters

Adidas heeft nieuwe iPhone-hoesjes, met een handgreep voor mensen die veel willen sporten. Ze zijn vooral gericht op duurlopers die hun iPhone willen meenemen.

Adidas Grip Case

De Adidas Grip Case is speciaal gemaakt voor de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Voorheen maakte het sportmerk ook wel hoesjes, maar die zagen er vaak als dertien-in-een-dozijn uit, met alleen het bekende logo met drie strepen als onderscheidend kenmerk. Deze nieuwe Grip Cases bieden iets meer in vergelijking wat er zoal op de markt is. De hoes is verkrijgbaar in zwart, groen met camouflage-patroon of grijs met holografisch effect.

Hoesje met handgreep

Aan de achterkant zit een lus waar je je hand in kunt steken, maar die ook dienst doet als stand, om de iPhone rechtop te zetten. Dit werkt zowel staand als liggend.

Adidas Grip Case zwart

Het is volgens Adidas een flexibel alternatief voor de sportarmband. Je kunt hiermee de iPhone stevig in de hand houden en makkelijker op het scherm kijken. Een achterkant van polycarbonaat en een bumper van polyurethaan moeten zorgen voor bescherming tegen vallen en stoten.

Adidas Grip Case kleuren

Opvallend is dat je de iPhone nog steeds kunt opladen op draadloze laders, ook al zit er een uitvouwbare handgreep aan de achterkant. Die handgreep is trouwens voorzien van een speciaal anti-slipmateriaal. Het hoesje kost $35.

Adidas Grip Case met spierbundels

Naast deze hoesjes met handgreep heeft Adidas ook nog wat andere nieuwe cases in het assortiment, die er onopvallend uit zien. Ze zijn doorzichtig en hebben een gegraveerd Adidas-logo. Deze hoesjes kosten $30.

De cases zijn verkrijgbaar via de website van Adidas en sportieve verkooppunten. Hieronder zie je nog wat andere foto’s van de Grip Case.

Adidas Grip Case

Adidas Grip Case

Adidas Grip Case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.