MacBook Air 12 inch

‘Apple onthult 12-inch MacBook Air tijdens event op 9 maart’

De nieuwe, dunne 12-inch MacBook Air zal tijdens het Apple Watch-event op 9 maart worden aangekondigd. Dit vertellen nieuwe bronnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MacBook Air 12 inchApple’s grote evenement op 9 maart lijkt helemaal in het teken te staan van de Apple Watch, maar volgens nieuwe geruchten zal er ook een nieuw product worden aangekondigd: de 12-inch MacBook Air. The Michael Report zou van meerdere bronnen hebben gehoord dat Apple de nieuwe MacBook officieel gaat aankondigen tijdens de Apple Watch-presentatie.

Apple heeft zoals vanouds niet verteld wat er tijdens het evenement op 9 maart zal worden besproken. Er is enkel een uitnodiging verstuurd met daarop de tekst ‘Spring forward’, een referentie naar de dan beginnende zomertijd in de Verenigde Staten. Tim Cook heeft eerder bevestigd dat de Apple Watch vanaf april wordt verkocht, dus het is zeer aannemelijk dat bijvoorbeeld de prijs en exacte verkoopdatum tijdens de presentatie wordt besproken. Apple’s verdere plannen tijdens het evenement zijn echter wat onduidelijker. Hoewel er al lange tijd geruchten zijn over een 12-inch MacBook Air, wees nog niks op een onthulling tijdens het Apple Watch-event.

The Michael Report zegt zeker van zijn zaak te zijn: bronnen hebben de aankondiging van de MacBook Air bevestigd, waarna de site de informatie zou hebben geverifieerd. het is echter lastig om de betrouwbaarheid van de bronnen zelf in te schatten. De website heeft een wisselende reputatie, en dacht vorig jaar bijvoorbeeld nog dat de iPhone 6 Plus de ‘iPhone 6L’ zou gaan heten.

Hoe dan ook: op maandag 9 maart weten we het zeker. Dan begint Apple’s presentatie om 18:00 uur (een uur vroeger in verband met het ingaan van de Amerikaanse zomertijd), en kunnen we via een livestream allemaal meekijken. Op iCulture doen we uiteraard verslag van iedere aankondiging die wordt gemaakt, waardoor je er meteen alle details over kunt lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2015, 17:00
Categorie Geruchten
Onderwerp macbook air

MacBook Air

De MacBook Air is Apple's lichtste en meest compacte MacBook uit de line-up. De MacBook Air kenmerkt zich door het 13-inch scherm en het dunne design, dat afloopt aan de onderkant. Het meest recente model is de MacBook Air met Apple's M1-chip (eind 2020). De MacBook Air is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle en compacte MacBook. Hij is beschikbaar in een aantal kleuren en opslagcapaciteiten en heeft een Magic Keyboard met Touch ID-sensor. Alles over de MacBook Air, de MacBook kopen en MacBooks vergelijken lees je hier.

MacBook Air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.