12-dagen-cadeaus

12 Dagen Cadeaus gestart met Justin Timberlake mini-album

Apple is vandaag gestart met de actie 12 Dagen Cadeaus. Justin Timberlake geeft de aftrap met een

12-dagen-cadeausVandaag gaat Apple’s feestdagenactie ’12 dagen cadeaus’ van start. Maar er is wel iets veranderd ten opzichte van vorig jaar. Geen virtuele cadeaudoos die je moet uitpakken, geen spetterende animaties. Maar boem! Opeens staat daar het eerste cadeau: een EP van superster Justin Timberlake. Het album bestaat uit vier livenummers die Timberlake speelde op Apple’s jaarlijkse iTunes-muziekfestival in Londen. Justin Timberlake liet de volgende hits deel uitmaken van de EP: SexyBack, Take Back the Night, True Blood en TKO.

Je kunt de nummers vierentwintig uur lang gratis downloaden, daarna betaal je weer de normale prijs van €1,29 per nummer. Het makkelijkst is om de 12 dagen cadeaus-app te downloaden, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken.

justin-timberlake-12-dagenDe 12 Dagen Cadeaus-actie geldt in meerdere landen wereldwijd, waarbij het aanbod soms per land kan verschillen. Dit jaar is het voor het eerst dat ook de Amerikanen mee kunnen doen aan de 12 Dagen Cadeaus-actie. In voorgaande jaren waren zij om onduidelijke redenen uitgesloten van de actie, terwijl in Canada wel gewoon cadeautjes te krijgen waren. Het heeft geen zin om vandaag alle App Stores af te gaan, want je krijgt overal hetzelfde cadeau: de vier nummers van Justin Timberlake. Later tijdens de actie kan er wel wat verschil ontstaan, bijvoorbeeld wanneer Apple een Nederlandstalig iBook weggeeft. In België levert het aanbieden van een Nederlands- of Franstalig boek traditiegetrouw gemopper op.

Tot en met 6 januari kun je elke dag een gratis cadeau van Apple verwachten. De ene keer is dat een muziekalbum, de andere keer een app, film, boek of ander iTunes-item. Als opwarmertje voor de actie gaf Apple een paar dagen geleden alvast een gratis single van Lorde weg.

Downloaden: 12 dagen cadeaus (gratis, universeel, iOS 7.0+)
Gratis download van vandaag: iTunes Festival London 2013, Justin Timberlake (alleen gratis op 26 december)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2013, 9:39
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, itunes 12 dagen cadeaus

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.