15-inch MacBook Air kleuren

MacBook tips

Met onze MacBook tips haal je meer uit je MacBook. Ontdek hoe bepaalde MacBook instellingen en MacBook functies werken, dankzij duidelijke stappenplannen. In onze MacBook tips bespreken we bijna elke instelling en alle mogelijkheden van de MacBook.

Prijs (vanaf €1.219,-)

Nieuws

Vrouw met MacBook

De privémodus in Safari is sinds iOS 17 afgeschermd

Safari heeft een privémodus op iPhone, iPad en Mac. Als je de privémodus van Safari gebruikt, wordt er geen informatie bewaard over de websites die je bezoekt en wordt je browsergeschiedenis ook niet gedeeld met je andere apparaten. Deze tip legt uit hoe de privévensters werkt.

Navigeren met Apple Kaarten in iOS 15.

Foutje gezien? Zo meld je een probleem in Apple Kaarten

Is er iets in Apple Maps fout weergegeven? Klopt een straatnaam of afslag niet en wil je dit aankaarten? Is de snelheidslimiet verkeerd of stuurt de app je de verkeerde kant op? Je kunt rechtstreeks vanuit de app een correctie doorgeven in Apple Kaarten op de iPhone, iPad en Mac, zodat Apple ernaar kan kijken en zo nodig bijwerken.

Apple News op de Mac, iPhone en iPad

Zo gebruik je de Apple News-app in Nederland en België

Benieuwd naar de Apple News-app? De News-app is (nog) niet officieel beschikbaar in Nederland en België, maar is al wel te gebruiken. In deze tip lees je hoe je het werkend krijgt op zowel de iPhone, iPad als Mac.

macOS Big Sur notificaties

Zo werkt het Meldingencentrum op de Mac

In macOS vind je een Meldingencentrum, waar je alle recente meldingen kunt zien. Ook krijg je via het Meldingencentrum toegang tot de widgets van macOS. Deze tip legt uit hoe het Meldingencentrum werkt.