YouTube Capture laat voortaan resterende uploadtijd zien

YouTube Capture is voorzien van een indicatie van hoe lang je video nog moet uploaden en toont videopreviews nu in HD.

YouTube CaptureDe opname- en upload-app van YouTube is voorzien van een update. YouTube Capture 1.3 zorgt ervoor dat je een indicatie in beeld te zien krijgt van hoe lang je video nog bezig zal zijn met uploaden, zodat je er niet actief op hoeft te wachten. Daarnaast biedt de applicatie nu voorbeelden in hoge resolutie, hetgeen moet helpen bij het verbeteren van de videokwaliteit bij het uploaden. Als je liever alleen via Wi-Fi uploadt, kan je dat aangeven in de applicatie.

Het laatste is een welkome toevoeging aan YouTube Capture. Het betekent dat je net als bij de korte filmpjes-app Vine video’s kan maken zonder al te goede verbinding, om ze pas up te loaden als je een stabiele en snelle verbinding hebt. De Wi-Fi-schakelaar vind je terug in de instellingen van de app.

Als laatste geniet YouTube Capture kortere starttijd zodat je sneller aan de slag kunt en moet je geen problemen meer ondervinden als je maar weinig uploadruimte op de iPhone (of iPod touch) hebt staan.

Downloaden: YouTube Capture (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2013, 18:59
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen youtube, youtube capture

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.