YouTube Capture laat je meerdere clips gebruiken voor video

YouTube Capture is aanzienlijk verbeterd voor iPhone en iPad. De app laat je nu meerdere clips gebruiken voordat je een video uploadt.

YouTube Capture iPhone iPad video monterenYouTube Capture is voorzien van een grote update naar versie 2.0. Die geeft de video-opname en upload-app voor YouTube veel handige functies die je waarschijnlijk wel wilt gebruiken voordat je een video op de videosite zet. Het is voortaan mogelijk om meerdere clips uit je fotoalbum in te laden in de app en die samen te voegen tot één video. Je kan de clips na het importeren verwisselen van volgorde en inkorten waar je dat nodig acht. Daarnaast kan je ook een soundtrack onder je video’s zetten, afkomstig uit je eigen muziekverzameling op de iPhone of iPad. Je kan dus zowaar monteren in de app.

Je kan vanaf versie 2.0 van YouTube Capture ook duidelijker aangeven waar de video terecht moet komen. De ondersteuning voor videokanalen die je in het bezit hebt, is verbeterd in de app. Ook is het makkelijker om te schakelen tussen YouTube-accounts in de applicatie. Bugfixes en een toegenomen stabiliteit van de applicatie, met name onder iOS 7, maken de update af.

Downloaden: YouTube Capture (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2013, 19:04
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen monteren, youtube, youtube capture

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.