Wordfeud 2.2: Facebook-vrienden uitnodigen

Wordfeud is vernieuwd naar versie 2.2 voor iPhone, iPod touch en iPad. Voortaan kan je ook vrienden uitnodigen via Facebook.

Wordfeud Facebook-ondersteuningHet immens populaire online woordspel Wordfeud heeft een kleine update gekregen die met name relatief nieuwe spelers in het spel zal bekoren. Het is voortaan mogelijk om te spelen tegen vrienden van Facebook die het spel ook geïnstalleerd hebben. Je hoeft dus niet langer te gissen naar een gebruikersnaam van een vriend, of bij gebrek daaraan tegen een onbekende te spelen. Inloggen met Facebook is doodeenvoudig en loopt via het Facebook-account dat je aan je iTunes ID hebt gekoppeld en dus al op je iPhone staat.

De lijst met namen die je ziet, toont echter niet wie Wordfeud al heeft. Met een uitnodiging via het sociale netwerk, zet je een uitnodiging op iemands Facebook Wall die er vervolgens op kan ingaan.

Het opvallende is dat je Wordfeud-account ondanks de uitnodigingsmethode niet wordt verbonden aan je Facebook-account. Je Wordfeud-naam en profielfoto blijven dus hetzelfde en worden niet overschreven door gegevens waar het spel dankzij Facebook over beschikt.

Downloaden: Wordfeud (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2012, 14:42
Categorie Games
Onderwerpen facebook, woordspel, wordfeud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.