OneTuner Pro radio-app vandaag gratis te downloaden

OneTuner Pro is een minimalistisch vormgegeven radio-app voor de iPhone en iPad. Je kan simpel zoeken op radiozenders en je nieuws lezen.

OneTuner Pro radio-app iPhone iPadDe stijlvolle radio-app OneTuner Pro is vandaag gratis te downloaden op iPhone, iPod touch en iPad. Met de applicatie van ontwikkelaar Workas kan je talloze muziekgenres doorzoeken naar radiozenders, maar je kan ook zoeken op zenders om die meteen vanuit de app te beluisteren en op te slaan als favoriet. De applicatie wordt hooggewaardeerd om zijn minimalistische en strakke uiterlijk, waarmee hij een stuk rustiger oogt dan TuneIn Radio – de bekendste concurrent.

OneTuner Pro screenshotEr zit wel een kleine maar aan, waar je zeker over moet weten voordat je de app downloadt. Sinds de laatste update versie 1.5, krijg je na even gebruiken een pop-up met daarin de onontkoombare melding dat je de applicatie moet reviewen in de App Store. Dat resulteert juist in een paar negatieve recensies in de App Store, dus of het zo slim is van Workas, valt te betwijfelen. Als je met de pop-up kan leven, is OneTuner Pro een fijne radio-app die er vooral erg stijlvol uitziet.

Als je een radiostation opzoekt en erop drukt, begint die meteen met afspelen. Je kan hem dan ook meteen favorieten met een ster onderin beeld. Je kan zenders zoeken op land en op taal. Nadat je zoekt op Dutch, kan je alsnog uit een aantal genres kiezen, waarbij regionale zenders overigens onder allerlei categorieën zijn verdeeld.

In het hoofdscherm zie je bovenin beeld de player en kan je pauzeren, stoppen, (de)favorieten en naar instellingen gaan, waar je onder andere je Twitter- en Facebook-account kan koppelen. Zo kan je in het hoofdscherm onder het tabblad My News de laatste berichten uit je timeline lezen, inclusief aanklikbare links die openen in de app zelf. Aardig, maar een knop om zelf te reageren op berichten of zelf iets te plaatsen, mist. Wel kan je via de instellingen op sociale netwerken delen wat je luistert.

Buiten de aanbieding vandaag, is er ook een gratis versie van OneTuner voorhanden, die voorzien is van reclame.

Downloaden: OneTuner Pro (gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2012, 13:30
Categorie Muziek
Onderwerpen radio, tunein radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.