Where’s My Water krijgt eigen tekenfilmserie

Disney en YouTube slaan de handen ineen om een internetserie over de iPhone-game Where's My Water te produceren. In het spel moet je een krokodil helpen tijdens het douchen.

Where's My WaterHet bekende iPhone-spel Where’s My Water krijgt zijn eigen animatieserie. Disney en YouTube hebben de handen ineen geslagen om de serie te creëren en online te streamen. In de game moet je een douchend reptiel helpen door het rioolwater zijn kant op te graven. Where’s My Water is slechts een van de acht series die Disney op deze wijze hoopt te produceren. Wanneer de serie van start gaat is nog niet duidelijk.

Disney en YouTube spenderen tussen de 10 en 15 miljoen dollar om originele internetseries te produceren. De afleveringen verschijnen vervolgens op zowel een speciaal YouTube-kanaal als op Disney.com. Eerst zal er alleen gewerkt worden aan een serie rond Where’s My Water, maar Disney zegt in totaal acht series op de planning te hebben.

Een animatieserie rond Where’s My Water is niet heel verrassend. De game werd begin dit jaar door Disney uitgebracht, een bedrijf dat groot geworden is met animatieseries en -films. Een tv-serie over een iPhone-game is bijzonder, maar niet ongehoord: spelontwikkelaar Rovio maakte begin dit jaar nog bekend dat Angry Birds een serie zal worden.

Downloaden: Where’s My Water? (€0,79)

Bron: New York Times

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 16:23
Categorie Games
Onderwerpen animatie, disney, televisie, where's my water, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.