Glamour Add Your Fashion voor iPhone: mode delen met anderen

Het modeblad Glamour komt met de iPhone-app Add Your Fashion, waarin je zelf mode kan uploaden en delen met andere lezeressen. Je kan ze ook problemen voorleggen: moet ik dit jasje kopen?

Glamour Add Your Fashion iPhone iPod touchHet modeblad Glamour heeft een gloednieuwe iPhone-app uitgebracht waarin je je eigen kledingstijl kan fotograferen en met andere lezeressen kan delen. Je kunt ook advies vragen aan anderen of je een bepaald kledingstuk wel of niet moet kopen of lenen. Je kan zelf ook anderen advies geven. Door op een groen vinkje of rood kruisje te drukken denk je mee over de uitdossing van iemand anders.

Geen woorden, maar beeld lijkt wel het motto van deze Glamour-app. Je maakt een account aan om je eigen stijl toe te voegen en hulp te vragen van andere lezeressen. Als je hulp vraagt, hoef je alleen maar een standaardvraag te selecteren (moet ik dit lenen, moet ik dit terugbrengen of moet ik dit kopen) en een foto te uploaden. Glamour Show Styles iPhoneIn de Get Help-sectie kunnen andere gebruikers de foto vergroten en hun antwoord, simpelweg ja of nee, invullen.

In de voorname Show Styles-rubriek zie je eerst in een foto. Door er nog eens op te drukken lees je de omschrijving. Daar valt in te zien dat de applicatie vooralsnog geen accenten duldt. De app is sowieso niet erg goed in tekst. Reacties op styles vallen gewoon van het beeld af en kun je niet apart openen, dus niet volledig lezen. Wel zie je aan een getal in een hartje hoeveel anderen een item mooi vinden. Je kan de styles bekijken op recent toegevoegd, meeste loves, meest bekeken en meeste reacties ontvangen. Ook is er een rubriek met de styles die Glamour zelf heeft geselecteerd.

Helaas is ‘glamour’ geen omschrijving die we de app zouden geven. De Show Styles-sectie laadt in het bijzonder traag, er zitten veel slordigheden in en elke keer als je de applicatie opent, moet je dezelfde advertentie afwachten. Wie mooi wil zijn…

Downloaden: Glamour Add Your Fashion (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 17:13
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen geenstijl, kleding, lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.