Whatsapp voor iPhone tijdelijk gratis vlak na komst iMessage

Whatsapp is tijdelijk gratis te downloaden voor de iPhone. Dat kan alles te maken hebben met de lancering van iOS 5 en iMessage door Apple gisteren.

Whatsapp-Messenger-update-voor-iPhone-150x150De razend populaire instant messaging-applicatie Whatsapp is momenteel gratis voor de iPhone te downloaden. In de App Store-omschrijving van de applicate is niet te lezen hoe lang de korting stand houdt en waarom die er plotseling is, maar je kunt er natuurlijk donder op zeggen dat het samenhangt met de gratis berichtendienst iMessage die Apple gisteren introduceerde in iOS 5. Whatsapp is veruit het populairste gratis messaging-programma voor de iPhone en staat al maanden in de top 3 meest verkochte apps in Nederland.

De laatste update van Whatsapp dateert van begin september. Die zorgde ervoor dat je grote groepsgesprekken tijdelijk het zwijgen kan opleggen.

Downloaden: WhatsApp Messenger (tijdelijk (?) gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2011, 17:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen actie, gratis, imessage, instant messaging, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.