WhatsApp heeft meer dan 250 miljoen actieve gebruikers

WhatsApp telt 250 miljoen actieve gebruikers. Dat blijkt uit een uitspraak van de ontwikkelaar tegenover The Wall Street Journal.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WhatsAppWhatsApp telt op het moment meer dan 250 miljoen actieve gebruikers. Dit zijn app-gebruikers die minstens eens per maand een berichtje met de dienst versturen. Dit vertelde het bedrijf achter de app aan The Wall Street Journal. Het vrijgeven van de statistiek is opmerkelijk: tot nu toe heeft WhatsApp nog niet eerder verteld door hoeveel mensen de app precies wordt gebruikt.

We gingen er al langer van uit dat WhatsApp door immens veel mensen wordt gebruikt, maar nu hebben we een idee hoeveel dat er zijn. Ter illustratie: in december zei Twitter nog 200 miljoen actieve gebruikers te hebben. Instagram kwam eerder vanavond nog met het bericht dat zij 130 miljoen gebruikers tellen. In april zei WhatsApp-baas Jan Koum al dat hij groter dan Twitter dacht te zijn.

Downloaden: WhatsApp (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2013, 13:41
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.