Puzzle Pirates: succesvol online puzzelspel voor iPad verschenen

Het online puzzelspel Puzzle Pirates is nu ook voor de iPad verkrijgbaar. Hiervoor was Puzzle Pirates al een bescheiden hit op de pc.

Puzzle PiratesHet online spelletje Puzzle Pirates is op de pc al een tijdje een bescheiden hit, maar op iOS was de game op geen manier te spelen. Daar brengt SEGA verandering in met de introductie van een speciale iPad-versie, die gebruikt kan worden om met je account van de pc-game te spelen. Nieuwe spelers kunnen op de iPad kunnen een eigen account met zelf ontworpen piraat maken, waarmee ze het spel in kunnen duiken.

Puzzle Pirates profileert zichzelf als een online rollenspel. Je maakt een personage en reist rond in een fantasievolle piratenwereld, terwijl je in rang groeit en sterker wordt. Nagenoeg alles dat je in het spel doet is alleen een slim verhulde puzzel. Zo krijg je waterpuzzels voorgeschoteld als je water uit je schip moet pompen en speel je met de wind om je schip zo snel mogelijk te laten varen. Een piratenschat zit vaak gevuld met een variant op Bejeweled, waarbij je zo snel mogelijk muntjes van dezelfde soort moet matchen.

Hoewel je Puzzle Pirates gratis kunt spelen, bevat de game de nodige in-app aankopen. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld voorwerpen voor in je virtuele piratenhuis te kopen. De game vereist ook minstens iOS 6, waardoor hij niet op de eerste iPad geïnstalleerd kan worden.

Downloaden: Puzzle Pirates (gratis, in-app aankopen, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2013, 11:34
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.