Apple roept vjay uit tot gratis App van de Week

De iOS-muziekvideomaker vjay is de komende week gratis in de App Store te downloaden. De app is door Apple uitgeroepen tot App van de Week.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

vjayDe videomix-app vjay kwam al eerder in iCulture Deals voorbij, maar inmiddels blijkt de applicatie met reden te zijn afgeprijsd: Apple heeft hem namelijk uitgeroepen tot gratis App van de Week. Dit betekent dat je de app tot en met donderdag 27 juni gratis kunt blijven downloaden. De keuze voor vjay deze week zal voor sommigen een verademing zijn. Dit is voor het eerst in weken dat Apple’s keuze niet is gevallen op een game.

Met vjay mix je twee muziekvideo’s door elkaar, waardoor er een clip ontstaat die goed past bij jouw track. De app heeft wat dat betreft erg gemeen met de applicatie djay, die zich enkel richt op muziek. Door de focus op video kan het voor vjay alleen lastig zijn om bruikbaar materiaal te vinden. Daarom bevat de app van tevoren al 15 clips van onder andere Snoop Dogg Lion, Far East Movement en J-Live.

Hoewel het zeer waarschijnlijk is dat vjay tot en met 27 juni gratis beschikbaar is, kunnen we daar niet zeker van zijn. Kijk daarom goed in de App Store nog of de actie nog geldt, voordat je op de koopknop drukt.

Downloaden: vjay for iPhone (gratis, normaal €2,69, iOS 5.1+)
Downloaden: vjay (gratis, normaal €8,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Muziek
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.