Watchlaterapp voor iPad: video’s later bekijken

Watchlaterapp is een app voor de iPad waarmee je video's die je later nog eens wilt bekijken, kunt bewaren. De app kan ook 300 minuten aan offline video bevatten. YouTube, Vimeo en andere

watchlaterappMet diensten als Instapaper kun je teksten die je niet meteen kunt lezen, opslaan om later nog eens te bekijken. ReatItLater kan naast teksten ook bepaalde videodiensten aan. Maar wie een oplossing zoekt die helemaal op video’s is toegesneden, kan terecht bij de Watchlaterapp voor iPad. Deze €2,39 kostende app is bedoeld om geen video’s meer te missen. Je moet twee stappen uitvoeren voordat je de app kunt gebruiken. Eerst installeer je een bookmarklet in je desktopbrowser, maar je kunt ook een linkje e-mailen naar een speciaal Watchitlater-account. Zodra je de iPad-app start, verschijnen de video’s die je nog wilt kijken.

watchlaterapp vimeoDaarbij is er ook de mogelijkheid om de video’s offline te bewaren. Met de app heb je 300 minuten lokale video-opslag, dus tijdens een vliegreis naar Griekenland of de Canarische Eilanden heb je genoeg te kijken, ook zonder internetverbinding. Voor mensen die graag video’s kijken vult Watchlaterapp echt een behoefte. Je hebt immers niet altijd tijd om dat ene leuke filmpje te bekijken, omdat je bijvoorbeeld op je werk zit. Ook kun je de video’s ordenen in overzichtelijke lijstjes en ze binnen de app bekijken, zodat je niet steeds naar YouTube hoeft over te schakelen. Minder handig is dat video’s niet automatisch schermvullend worden afgespeeld. YouTube, Vimeo, TED, Blip.tv en andere bekende videodiensten worden ondersteund. Natuurlijk kun je alle video’s ook via AirPlay op je televisie afspelen en er is een geheim mapje met wachtwoord waar je je privéfilmpjes in kwijt kunt.

Downloaden: Watchlaterapp (€2,39)

watchlaterapp ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2011, 10:19
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen video, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.