Vonage Mobile for Facebook: bellen naar je Facebook-vrienden

Vonage Mobile for Facebook laat je bellen met je Facebook-vrienden die de applicatie ook op hun iPhone of Android OS-telefoon hebben geïnstalleerd. Het werkt via Wi-Fi of 3G, dus je kunt altijd en overal bellen met je Facebook-contacten.

Logo Vonage Mobile for FacebookVonage Mobile is een internetservice voor internationale telefoongesprekken met je mobiel. Nu is de Vonage World Mobile-applicatie van deze maatschappij niet zo interessant, aangezien die alleen in de VS werkt. Maar de Vonage Mobile for Facebook-applicatie des te meer. Deze iPhone-app maakt het mogelijk om via Wi-Fi of 3G te bellen met je Facebook-vrienden over de hele wereld. Jij en je Facebook-vrienden moeten alleen een Facebook-account bezitten en de iPhone- of Android-app geinstalleerd hebben. Vervolgens kun je gratis je (internationale) vrienden bellen.

De eerste keer dat je Vonage Mobile for Facebook gebruikt, moet je inloggen en de applicatie in de achtergrond laten draaien. Hierna kun je bellen en gebeld worden. Wanneer je gebeld wordt komen de profielfoto en de laatste statusupdate van degene die jou belt in beeld. Naast telefoongesprekken voeren is het via Vonage Mobile for Facebook ook mogelijk om te chatten met Facebook-vrienden. Het bellen werkt ook tussen iPhones en Android OS-telefoons en met de groeiende populariteit van beide platformen zou deze applicatie je heel wat belminuten kunnen schelen.

Hieronder nog een filmpje met wat extra uitleg:

Downloaden: Vonage Mobile for Facebook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2010, 14:12
Categorieën Diensten, Uncategorized
Onderwerpen 3G, bellen, facebook, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.