Update voor Instagram: zie foto’s met je ‘like’ terug

Instagram voor de iPhone en iPod touch heeft een update gekregen. Het sociale netwerk voor foto's met kleurenfilters geeft nu de mogelijkheid om foto's die je leuk vindt, terug te zien op een aparte pagina.

Instagram voor iPhone en iPod touchFoto’s waarvan je de knop met het hartje indrukt, kun je voortaan in een aparte pagina terugzien in de iPhone-applicatie Instagram. Het is een van de verbeteringen die de foto-app met kleurenfilters vannacht in een update heeft gekregen. Versie 1.8.5 heeft verder auto-aanvullen van hashtags en bugfixes aan boord. Ook kun je nu een website in je profielinformatie vermelden.

Door jou gelikete foto’s kun je als gebruikelijk in het thumbnail-overzicht bekijken, maar kunnen ook onder elkaar met bijbehorende likes en comments getoond worden. Je vindt de optie onder het meest rechtse tabblad @gebruikersnaam, onder het kopje ‘Photos’.

Er is een hoop uit de gratis applicatie Instagram te halen. Vorige maand zetten we tien leuke Instagram-toepassingen in een overzicht.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2011, 10:19
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotobewerking, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.