Trivia with Facebook Friends tijdelijk gratis: hoe goed ken jij je Facebook-vrienden?

Trivia with Facebook Friends is een game, waarmee je kunt laten zien dat je alles weet van je Facebook-vrienden. De game is tijdelijk gratis te downloaden en bevat 200 vragen over favoriete muziek, boeken, gemeenschappelijke vrienden en hobby's.

trivia facebook friendsHoe goed ken jij je Facebook-vrienden? Als je het een beetje secuur hebt aangepakt en alleen Facebook-vrienden hebt toegevoegd die je echt kent, zou het spelen van de app ‘Trivia with Facebook Friends’ een eitje moeten zijn. In deze app krijg je allerlei kennisvragen over je vrienden voorgeschoteld, zoals: favoriete boeken, muziek en activiteiten, evenementen waar je samen bent geweest, gemeenschappelijke vrienden, commentaar dat op de Wall is verschenen, foto’s waar je samen op staat, verjaardagen, etc. De app bevat meer dan 200 soorten vragen, die gebaseerd zijn op de Facebook-profielen van je vrienden.

trivia-friendsDe iPhone-app is momenteel gratis om de komende lancering van deze app op het Facebook-platform te vieren, maar we hebben zo’n vermoeden dat er een andere reden achter zit (zie verderop). Trivia with Facebook Friends is gemaakt door Mention Mobile en bevat 20 moeilijkheidsgraden. Mention Mobile maakte eerst een versie van deze game voor de iPhone en beseft dat de volgende stap vaak is om een Android-app te maken. Maar dat besloten ze niet te doen. Waarom niet gewoon een Facebook Trivia-app op het platform waarom het allemaal begonnen is? Facebook zelf!

De app is leuk om te spelen, omdat je allerlei leuke feitjes over je vrienden te weten komt. Tussen elke quizvraag door krijg je ook een Quick Fact over een van je vrienden, zoals een hobby. Wel is het jammer dat er steeds nogal irritante advertenties tussen de quizvragen door komen, die reclame maken voor andere games van deze ontwikkelaar.

De Tap Zoo-reclame zoals hieronder te zien blijft zeker 5 seconden beeldvullend in beeld, zonder dat je iets kunt doen. Daarna moet je handmatig op de knoppen Menu > Skip tikken om verder te gaan met de quiz. De ontwikkelaar roept zelf van tijd tot tijd: “These ads are annoying!”. Inderdaad! Je kunt ze weghalen voor €0,79 maar we begrijpen nu opeens waarom de app gratis is geworden… Maar als je de game vaak genoeg speelt word je trouwens behoorlijk handig in het swipe-skippen van de advertenties.

Downloaden: Trivia with Facebook Friends (tijdelijk gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2011, 19:02
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.