Game-update: Street Fighter IV Volt, Hard Lines tijdelijk gratis, Battleheart-update en Army of Frogs

Deze game-update: nieuwe personages in Street Fighter IV Volt en Battleheart, Snake-spel Hard Lines is tijdelijk gratis en Army of Frogs is een puzzelachtig bordspel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Army of FrogsHet is een dag gevuld met nieuwkomers, lijkt het wel. In Street Fighter IV Volt en Battleheart worden nieuwe personages toegevoegd via een update in de App Store. Verder springen we vandaag van kikker naar kikker in de bordspel-aanpassing Army of Frogs en is Hard Lines, een stijlvolle en functierijke variant op het spel Snake, een dagje gratis.

Twee extra vechters in Street Fighter IV Volt

Makoto en Sakura doen na een update in Street Fighter IV Volt ook mee.Ze hebben het bij Capcom eindelijk door. We maakten er ons toen Street Fighter IV Volt uitkwam al boos om dat de nieuwe content niet gewoon in de standaardversie van Street Fighter IV in de App Store gepatcht werd. Spelers hadden al betaald voor die versie van het spel, iets dat ze weer mochten doen omdat er gekozen was voor een heruitgave. Een geintje dat ze geen derde keer herhalen, want de ontwikkelaar liet weten twee personages aan het spel toe te voegen via een gratis update. De nieuwkomers zijn Makoto en Sakura, twee vrouwelijke vechters die eerder al in de spelcomputergames aanwezig waren. Wanneer we ze precies kunnen verwachten is nog niet duidelijk.
Downloaden: Street Fighter IV Volt (€5,49)

Tijdelijk gratis: Hard Lines

Hard LinesEen geleend spelconcept kan alsnog hartstikke origineel uit de verf komen, zo bewees Hard Lines eerder dit jaar. Het spel lijkt in essentie erg op het klassieke Snake, maar weet met een strak stijltje en verschillende spelmodi er toch nog een twist aan te geven. Het is mogelijk om op ouderwetse wijze puntjes te verzamelen terwijl je voorkomt de muren of je eigen staart aan te raken, maar veel leuker zijn de spelvarianten waarbij tegenstanders zich in het gevecht mengen. Deze kun je à la TRON de pas afsnijden, om zo extra punten binnen te slepen. Hard Lines is voor een dag gratis en is ook een goede investering voor iPad-bezitters: de app wordt binnenkort universeel. De actie loopt alleen vandaag, dus wees er snel bij.
Downloaden: Hard Lines (tijdelijk gratis €0,79)

Nieuwe klasses in volgende Battleheart-update

BattleheartNiet alleen Street Fighter IV Volt heeft nieuwe personages in aantocht, maar ook de schattige RPG Battleheart verwelkomt binnenkort twee nieuwe helden. Een Paladin en een Ranger zijn na de volgende update beschikbaar. De Paladin houdt zich vooral bezig met het opvangen van vijandige klappen terwijl de rest van de groep schade aanricht en de Ranger valt op afstand aan met een boog. Wanneer de update precies in de App Store staat is nog niet bekend, maar ontwikkelaar Mika Mobile heeft hem al bij Apple ingediend – het is daarom alleen nog afwachten tot hij door App Store’s verificatie heen is gekomen.
Downloaden: Battleheart (€2,39)

Trailer van de dag: Army of Frogs

De ontwikkelaar van Army of Frogs is niet onbekend met bordspellen. Eerder brachten ze nog Neuroshima Hex uit, een adaptatie van een bekend spel voor meerdere spelers. Ook Army Frogs is gebaseerd op een analoge voorganger. Om de beurt leggen jij en je tegenspelers kikkers op het speelveld, die over elkaar heen kunnen springen. Het doel is om zoveel mogelijk territorium te veroveren. Het concept is simpel, maar zodra je tegen andere spelers speelt komt er ontzettend veel bij kijken. Zoals het een goed bordspel betaamt.
Downloaden: Army of Frogs (€0,79)

Niet genoeg Game-update? Geen nood.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 7:55
Categorie Games
Onderwerp iculture speelt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.