Trivia with Facebook Friends: gratis je vrienden beter leren kennen

Trivia With Facebook Friends is een kennisquiz op basis van je Facebook-vrienden. Je moet raden wat de favoriete hobby, favoriete muziek, woonplaats, geboortedatum en dergelijke van je Facebook-vrienden is. Hoe goed ken jij je Facebook-vrienden?

trivia-friendsTrivia with Facebook Friends is een app die momenteel gratis te downloaden is. De ontwikkelaar doet dit om te vieren dat de Facebook-versie van de game bijna klaar is. In Trivia with Facebook Friends moet je allerlei vragen over je vrienden beantwoorden. Denk daarbij aan: “Wie is geboren in Rotterdam, studeerde in Tilburg en werkt nu bij de Rabobank?”. Vervolgens heb je keuze uit 4 vrienden en het is jouw taak om te laten zien dat je je vrienden écht kent.

Je moet ook foto’s van je vrienden sorteren op jong-naar-oud, leeftijden en geboorteplaatsen raden, vrienden herkennen op foto’s die gaandeweg onthuld worden, schatten hoe vaak een bepaalde persoon op jouw Wall heeft geschreven, hoeveel gemeenschappelijke vrienden jullie hebben, enzovoort. Een leuk spel om je vrienden beter te leren kennen, al zijn de reclames tussendoor wel wat irritant. Lees een uitgebreider artikel op iPhoneclub.

Downloaden: Trivia with Facebook Friends (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2011, 19:04
Categorieën Games, Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.