Temple Run: Oz gratis te downloaden via Apple Store-app

Apple biedt tot 15 november het spelletje Temple Run: Oz gratis aan via de Apple Store-applicatie.

Temple Run Oz Apple Store appApple biedt vanaf vandaag weer een nieuwe app gratis aan via de Apple Store-app. Start je de app op en druk je op de juiste knoppen, dan kun je kosteloos het spelletje Temple Run: Oz, downloaden. Deze game werd begin dit jaar uitgebracht en combineert de bekende speelstijl van het originele Temple Run met de wereld van de eerder dit jaar verschenen Oz-speelfilm. Je rent zo rap mogelijk door de spelwereld terwijl er boomstammen op je pad vallen en de wereld op bizarre wijze vervormt.

Eind september bood Apple nog een e-book aan via de Apple Store-app, maar dit keer is er weer gekozen voor een spelletje. De actie geldt dit keer tot vrijdag 15 november 2013. Afgelopen keren werden er in bepaalde landen andere boeken, apps of games gratis aangeboden, maar het merendeel van de landen dat meedoet aan de actie lijkt ditmaal Temple Run: Oz als gratis app te hebben. Voor Belgische lezers geldt de actie helaas niet: daar is geen fysieke Apple Store en daarom geen Apple Store-app.

Hoe je gratis App Store-content downloadt lees je in onze stapsgewijze handleiding. Lees dit goed voordat je concludeert dat het niet werkt!

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Tipgever: Emiel

Let op: voor deze gratis download moet je in de Apple Store-app zijn, niet in de App Store. Lees onze handleiding als je een prijs van €9,99 meent te zien. In België is geen fysieke Apple Store en daarom is er ook geen Apple Store-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2013, 11:30
Categorie Games
Onderwerpen apple store, temple run

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.