Telfort Interactieve TV Online: televisiekijken op je iPad

Het is vanaf vandaag mogelijk om Interactieve TV van Telfort op je iPad te bekijken. Hiervoor moet je wel verbonden zijn met je eigen draadloze netwerk.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Telfort Online TVKlanten die gebruik maken van Interatieve TV van Telfort, kunnen vanaf vandaag ook televisiekijken op de iPad. De dienst is ook beschikbaar voor de computer en Android-tablets. Telfort’s Interactieve TV basispakket kost 11 euro per maand. Voor gebruik van de iPad-app worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Om televisie te kijken op je iPad moet je de app Telfort Online TV downloaden en met je eigen draadloze netwerk verbonden zijn. Probeer je de app te starten met een 3G-verbinding of via andermans draadloze internet, dan zouden programma’s niet te bekijken zijn. Je hebt buitenshuis wel toegang tot de programmagids en de selectielijst van Videotheek Thuis.

Wil je Interactieve TV bekijken via een computer, dan moet je telfort.itvonline.nl bezoeken.

Telfort is niet de eerste die een dergelijke dienst aanbiedt: in december verscheen er een soortgelijke app van Ziggo. Ook KPN laat abonnees televisiekijken op de iPad.

Downloaden: Telfort Online TV (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2012, 14:36
Categorie Amusement
Onderwerpen gezondheid, televisie, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.