Sunrise Calendar: agenda-app voor iPhone nu ook offline te gebruiken

Google Calendar-app Sunrise Calendar voor iPhone is nu ook een offline te gebruiken agenda. Je kan meteen verbinden met andere gebruikers.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Sunrise Calendar iPhone agenda Google CalendarDe handige agenda-app Sunrise Calendar die integreert met Google Calendar, verjaardagen en evenementen van Facebook, is nu ook offline te gebruiken. De applicatie slaat nieuwe afspraken in je agenda eerst op voordat hij ze synchroniseert met Google als je weer verbonden bent. Ook kan je afspraken aanpassen en verwijderen zonder dat je een verbinding hebt. Het synchroniseren moet vanaf de laatste update bovendien tot wel drie keer sneller gaan dan voorheen.

Qua veelzijdigheid slaat Sunrise Calendar versie 1.5 een slag in de rondte. Je kan evenementen en afspraken nu delen via Facebook, Twitter, e-mail of als sms. Indrukwekkender is misschien de optie dat je via één druk contact kan leggen met andere personen binnen een afspraak. Zo voeg je ze eenvoudig toe op Twitter, Facebook of LinkedIn. Bovendien is het nu mogelijk om afspraken te verzetten naar andere agenda’s van je. Daarvoor benader je de ‘edit view’.

Een sloot minder belangrijke updates typeert Sunrise Calendar 1.5 verder. Een felicitatie voor een Facebook-verjaardag gaat nu gepaard met een persoonlijke webpagina, je kan uitgebreider adresgegevens bij een locatie invoeren en er zijn fouten verholpen: het mag nu niet meer voorkomen dat je hoofdagenda niet laadt.

Downloaden: Sunrise Calendar (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2014, 12:29
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, agenda, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.