Street Fighter IV in de App Store verschenen

Vandaag is het al eerder besproken spel Street Fighter VI van Capcom op de iPhone en de iPod Touch verschenen. Ga onder andere de strijd aan met Ken, Ryu, Guile, Blanka, Chun Li en Abel.

Street Fighter IV op de iPhoneVandaag is het al eerder besproken spel Street Fighter VI van Capcom op de iPhone en de iPod Touch verschenen. In het spel zijn acht karakters beschikbaar, waaronder bekende Street Fighter-namen als Ken, Ryu, Guile, Blanka, Chun Li en Abel.Omdat er voor het spel zoveel verschillende toetscombinaties mogelijk zijn om bepaalde moves te doen heeft Capcom ervoor gezorgd dat je de besturing op het scherm kunt verplaatsen, zodat je het spel zo optimaal mogelijk kunt spelen op de iPhone. De vraag is natuurlijk wel in hoeverre dit gebruiksvriendelijk is. Hoe verder je de besturing naar boven verplaatst, des te minder je kunt zien van de actie. Bij meer ingewikkelde combo’s kan de besturing mogelijk een uitdaging zijn, maar we hebben de game zelf nog niet geprobeerd.

Voor elke vechter zijn genoeg verschillende mogelijkheden beschikbaar. Iedere vechter heeft ook zijn eigen speciale move. Verder is Street fighter IV op vier verschillende moeilijkheidsniveaus te spelen. In de Dojo kun je eerst de fijne kneepjes van jouw karakter ontdekken om daarna het gevecht aan te gaan tegen de zeven andere vechters. Via Bluetooth heb je de mogelijkheid om de strijd met je vrienden aan te gaan in de MultiPlayer-mode.

Een hands-on preview van SlideToPlay is hieronder te bekijken:

Downloaden: Street Fighter IV (€ 7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 maart 2010 om 14:15
Categorie
Games
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.