Appboy voor iPhone: sociaal netwerk voor app-fanaten

Appboy is een applicatie waarmee liefhebbers en ontwikkelaars van iPhone-applicaties hun ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen.

appboy iphoneAppboy is een sociaal netwerk voor mobiele applicatie-ontwikkelaars en gebruikers. Via deze community kun je contact leggen met ontwikkelaars, applicaties beoordelen en nieuwe ideeën voor applicaties indienen. Met een nieuw gelanceerde iPhone-applicatie heb je die functies ook onderweg tot je beschikking. Je kunt ermee interessante applicaties zoeken of een waardering geven aan een applicatie die je net hebt aangeschaft.

Een community voor applicatiemakers en fanatieke liefhebbers, zoals Appboy, heeft als voordeel dat je meer serieuze beoordelingen zult krijgen dan in de App Store, waar jan en alleman een beoordeling achterlaten. Tegelijk loop je ook tegen het probleem aan dat zelfs populaire games als Rolando 2 en Eliminate Pro nog maar weinig beoordelingen hebben gekregen. De lijst met best gewaardeerde apps is daardoor meer een lijst met apps die überhaupt zijn beoordeeld. De iPhone-applicatie heeft onderaan het scherm knoppen voor apps en ideeën. Je kunt ook zoeken of je profielgegevens bekijken.

appboy

Downloaden: Appboy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2010, 17:16
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.