Storygram voor iPhone combineert Instagram met 500px

Instagram en 500px komen samen in Storygram, een app waarmee je foto's van Instagram kunt combineren met een tekst (story) tot een 500px-blogpoosting.

storygramStorygram is een nieuwe iPhone-app waarmee je je Instagram-account kunt koppelen met een 500px-account. Voorheen was de app alleen op de iPad te gebruiken. 500px is een fotocommunity waar alleen de beste foto’s worden gepubliceerd. Het gaat dus niet om borden met eten of grappige foto’s van de hond, zoals je bij Instagram nog wel eens ziet. Bij 500px kun je ook de foto’s omzetten naar blogpostings, zodat er wat meer context bij een foto komt te staan. Storygram maakt het publiceren van die blogpostings makkelijker.

In de app Storygram kies je welke foto’s je in een ‘story’ wilt meenemen. Je tikt een titel en wat tekst in en bent klaar. Je kunt meerdere Instagram-foto’s tegelijk op je 500px-blog publiceren. Storygram is handig voor mensen die Instagram gebruiken en af en toe hun beste foto’s met anderen willen delen op 500px. Bovendien komen je foto’s zo onder de aandacht bij veel meer mensen dan alleen je volgers op Instagram. Instagram is immers alleen nog beschikbaar voor iOS-gebruikers.

Downloaden: Storygram (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2012, 17:46
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.