Nieuw iPhone-kinderboek ‘Mo op nachtreis’

Mo op nachtreis is een kinderboek voor iPhone en iPad, waarin het jongetje Mo op avontuur gaat, samen met een monster achter zijn bed. Mo op nachtreis is geschikt om voor het slapengaan te lezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mo op nachtreisEr verschijnen heel wat kinderboeken op de iPad. Deze week verscheen er een kinderboek dat zowel op de iPhone als de iPad te lezen is en dat vol zit met alleriei interactieve functies: ‘Mo op nachtreis’. Hierin ga je op avontuur met Mo, een jongetje dat niet wil slapen. Mo wordt vriendjes met een maf, groen monster dat achter zijn bed woont. Reis mee met Mo en ontmoet allerlei dieren, mensen en voertuigen. Of help de maan met bellenblazen.

Mo op nachtreis is kleurrijk geïllustreerd door Willemien Haagsma en bevat 34 pagina’s vol geluid, interactie en animaties. Een vriendelijke vrouwenstem leest het verhaal voor, waarbij rekening is gehouden van een verhaalverloop van avontuurlijk naar rustgevend. Daardoor is het boek erg geschikt om vlak voor het slapengaan voor te lezen (of te laten voorlezen). Het boek heeft een introductieprijs van €2,99.

Downloaden: Mo op nachtreis (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2012, 20:51
Categorieën Boeken, Kinderen
Onderwerp kinderboeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.