AppEvent: Meet The Tweet vandaag gratis

Meet The Tweet is een app waarmee je Twitter kunt volgen, zonder zelf een account aan te maken. De app is vandaag gratis als onderdeel van AppEvent.

meet-the-tweetWe hebben op iPhoneclub al meermaals geschreven over Meet The Tweet, een app van de jonge ontwikkelaar Damiaan Twelker. Vandaag kun je deze Twitter-app gratis downloaden dankzij AppEvent. Meet The Tweet is niet bedoeld voor de fanatieke twitteraars, maar juist voor mensen die Twitter willen gaan ontdekken. Je kunt tweets lezen, zonder dat je een eigen Twitter-account nodig hebt. De app combineert tweets van gebruikers in een tijdlijn, waarbij je profielen, tijdlijnen en mentions van Twitter-gebruikers kunt bekijken. Ook kun je tweets als favoriet markeren en tweets e-mailen of kopiëren, zonder dat anderen kunnen meekijken.

Omdat je geen Twitter-account nodig hebt, kun je met deze app geen eigen tweets posten. Dat is ook de reden waarom je via deze app geen ‘protected accounts’ kunt bekijken: je bent immers niet ingelogd en dus ook niet toegelaten door de eigenaar van het ‘protected account’. De app is meer bedoeld voor mensen die bang zijn voor spam of het aanmaken van een eigen Twitter-account teveel gedoe vinden. Voor de fanatieke twitteraars heeft Meet The Tweet overigens ook zin: je kunt in je eigen Twitter-account de accounts die je niet dagelijks wilt lezen weghalen en ze voortaan volgen via Meet The Tweet. Zo wordt je eigen tijdlijn niet ‘vervuild’ door dingen waar je maar af en toe zin in hebt. Meet The Tweet biedt nog meer functies, zoals het bekijken van trending topics en trending tweets.

Downloaden: Meet The Tweet (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2012, 13:52
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen appevent, gratis, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.