Sonos iOS-apps krijgen ondersteuning voor iOS 5 en Lion

Sonos heeft een update voor de Sonos Controller-apps voor iPhone en iPad uitgebracht met (alvast) ondersteuning voor iOS en Mac OS X 10.7 (Lion).

SonosSonos heeft een update voor de Sonos Controller-apps voor iPhone en iPad uitgebracht. De laatste update ondersteunt alvast iOS 5, dat dit najaar beschikbaar komt. Dit is opvallend. Apple verbood namelijk voorheen om melding te maken van iOS 5, omdat de software nog in testfase verkeert. De update biedt ook ondersteuning voor Mac OS X 10.7, beter bekend als ‘Lion’, die Apple afgelopen juli uitbracht.

Sonos heeft vandaag meteen ook een update voor de desktop-applicatie voor de Mac uitgebracht. De oude versie had nogal wat problemen met het nieuwe Lion-besturingssysteem. Enkele weken geleden kondigde Sonos nog aan dat de update binnen enkele weken zou verschijnen. De update voor de Sonos Desktop Controller kan geïnstalleerd worden door in het Sonos-menu voor “Zoek naar nieuwe versies” te kiezen. Voor de Sonos-hardware zelf zijn ook firmware-updates beschikbaar, die na installatie van de update voor de iOS-apps kunnen worden geïnstalleerd.

Sonos biedt hardware om een draadloos muzieksysteem op te zetten, zodat je muziek in alle kamers van je huis kunt ontvangen. Onlangs introduceerde het bedrijf nog de Play:3, het kleinere broertje van de Play:5 (voorheen ZonePlayer S5). Je kunt met Sonos niet alleen muziek van bijvoorbeeld iTunes afspelen, maar ook van diensten als Spotify evenals honderden radiozenders.

Downloaden:
Sonos Controller voor iPhone (gratis)
Sonos Controller voor iPad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2011, 18:31
Categorie Muziek
Onderwerpen ios 5, sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.