Song2Email: iTunes-liedjes versturen per e-mail vandaag gratis

De iPhone-applicatie Song2Email zorgt ervoor dat je de muziek in je iTunes bibliotheek op je telefoon makkelijk per e-mail kan versturen. Je kan zelfs meerdere liedjes per e-mail verzenden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Song2Email liedje versturen met e-mail vanaf iPhoneEr is bijna niets statischer op de iPhone dan de liedjes in je muziekspeler. Je kan ze vanuit de computer of via iTunes Match op de telefoon zetten en afspelen, maar dan houdt het wel op. Zelfs een simpele optie als een liedje in Dropbox zetten kan niet. De applicatie Song2Email zorgt ervoor dat je de muziek op de iPhone wel degelijk kan delen. Met de app kan je ongehinderd muziek mailen naar anderen. Alleen vandaag is ‘ie gratis te downloaden.


Nou ja, ongehinderd: je hebt natuurlijk nog wel te maken met de maximale grootte van een e-mail. Zo zijn er nog altijd zakelijke Outlook-accounts waar je geen e-mail groter dan 2MB (!) naartoe mag sturen en dan wordt een mp3-bestand versturen natuurlijk een lastig verhaal.

Aan de grenzen van Song2Email zal het niet liggen. Je kan maximaal 20MB per e-mail sturen op de iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS en iPod touch 4de generatie. Op oudere apparaten is de limiet 10MB. Eveneens is het mogelijk meerdere liedjes in één e-mail te sturen. De app geeft keurig een waarschuwing als liedjes te groot zijn. Om het nog makkelijker te maken, vult de applicatie ook meteen je e-mailformulier in met als titel de namen van de liedjes. Eveneens blijft alle informatie van een liedje behouden: de artiest, de naam van het nummer, het genre en zelfs de cover-art gaan automatisch mee.

Downloaden: Song2Email (vandaag gratis, was €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 april 2012 om 15:54
Onderwerpen
,
Categorie
Muziek

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar.

iTunes
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.