Sociable iPhone-app werkt je status bij op Facebook, Twitter, LinkedIn en meer

Sociable is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je je status op meerdere sociale netwerken kunt bijwerken: Twitter, Facebook, MySpace en LinkedIn.

sociable iconSociable is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je je status op meerdere sociale netwerken kunt bijwerken. De app voorkomt dat je op meerdere plaatsen moet inloggen. Je schrijft eenmaal een bericht, dat vervolgens verschijnt op Twitter, Facebook, LinkedIn en MySpace. Bij elk bericht geef je aan welke diensten bijgewerkt moeten worden. Dit is vergelijkbaar met HootSuite, waar je een berichtje tegelijk op Twitter en Facebook kunt plaatsen. Sociable voegt er nog twee aan toe: LinkedIn en MySpace.


Een vergelijkbare app is Update (€0,79) , van de Nederlandse ontwikkelaar Joris Kluivers. In Update ontbreekt MySpace, maar daar staat tegenover dat Hyves en Google Buzz wel aanwezig zijn. Die laatste twee ontbreken vooralsnog in Sociable. Toch is er nog een andere app, die nog eens twee extra diensten toevoegt, namelijk Google Buzz en Hyves.
Persoonlijk vinden we de interface van Sociable er verzorgder uit zien en ook het icoontje is mooier. De ontwerper heeft gekozen voor een parketvloer-achtige achtergrond. Wie echter zijn/haar Wie-Wat-Waar wil kunnen bijwerken en geen behoefte heeft aan de eigen Hyves-app, is met Update beter af.

Downloaden: Sociable (€0,79)
Ook genoemd: Update (€0,79) en HootSuite (gratis)

sociable iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.