Atomic Web Browser krijgt downloadmanager en AirPrint-functie

Atomic Web Browser heeft een update gekregen, met ondersteuning voor AirPrint, een download- en bestandsmanager en meer opties voor tabs.

atomic webbrowserDe Atomic Web Browser heeft een update gekregen, met als nieuwe functies een download- en bestandsmanager, ondersteuning voor draadloos printen via AirPrint en betere functionaliteit voor tabbladen. Met de browser kun je elk type bestand downloaden en bepaalde bestandstypes ook openen. Het is ook mogelijk om een bestand in een externe app te openen, of een bestand naar je Dropbox-account te sturen.

Heb je eenmaal een bestand gedownload, dan kun je de naam en de locatie ervan wijzigen. Vanuit de browser kun je bestanden met een maximale omvang van 15MB versturen via e-mail. Wat het omgaan met tabbladen betreft: je kunt aangeven welke actie moet worden uitgevoerd bij het openen van een nieuw tabblad. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je lijst met bookmarks te openen of het activeren van je toetsenbord om een URL in te typen.

atomic web browser ipad

Atomic Web Browser stelt je ook in staat om je browserhistorie te wissen, zowel de complete historie als een enkele pagina. Het opslaan van webpagina’s als webarchief (inclusief afbeeldingen en CSS) is in de nieuwe versie verbeterd en je kunt wachtwoorden voor HTTP-authenticatie nu opslaan en automatisch invullen. Atomic Web Browser is geschikt voor de iPhone en iPad (universele app) en vereist iOS 3.0 of hoger. Om draadloos afdrukken met AirPrint te maken heb je een geschikte printer nodig en een iOS-apparaat met firmware 4.2 of hoger.

Downloaden: Atomic Web Browser (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Atomic Web Browser Lite (gratis). Het verschil tussen de Lite-versie en de Full-versie lees je terug op deze pagina van de ontwikkelaar. In het kort: de volledige versie kan een ongelimiteerd aantal tabbladen openen, heeft een AdBlocker en kan bladwijzers van een desktop-browser importeren, naast vele andere extra’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2011, 9:26
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.