Soccer Superstars voor iPhone nu in de App Store

Soccer Superstars is vandaag in de App Store verschenen. Het spel is van Gamevil, die onder andere ook Baseball Superstars hebben gemaakt.

soccer superstarsDe eerder aangekondigde game Soccer Superstars, van gamesontwikkelaar Gamevil, is in de App Store verschenen. De game zorgt door zijn cartooneske stijl en verrassende gameplay voor een vrolijke insteek. Een belangrijk onderdeel van de game is het trainen van je eigen superstars en dit zou er voor moeten zorgen dat je nooit uitgespeeld raakt. Bovendien heeft Gamevil met Baseball Superstars al bewezen dat hun sportspellen, ook voor de minder grote sportfanaat, een leuk tijdverdrijf zijn.

Soccer Superstars is door de net iets andere benadering dan serieuze voetbalspellen als FIFA en X2 een wat lichtere game, maar dankzij de goede graphics en de casual manier van spelen zeker net zo leuk.

soccer superstars iphone

Wel moet je even wennen aan de besturing: dit gaat met een analoge stick op het scherm. In principe is dat niet het probleem, maar doordat je speler de richting uit blijft lopen die je hem het laatst hebt opgestuurd, is dit niet op de manier die we gewend zijn. Toch gaat het spelen al een stuk soepeler wanneer je meerdere wedstrijden hebt gespeeld. Hierdoor is Soccer Superstars met het WK in het vooruitzicht een leuk spel om al vast in de voetbalsfeer te komen.

Downloaden: Soccer Superstars (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2010, 14:49
Categorie Games
Onderwerpen app store, game, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.