Nieuwe Superstars-game: Soccer Superstars

Na Baseball Superstars komt ontwikkelaar Gamevil met een nieuwe game: Soccer Superstars. De voetbalgame past in hetzelfde rijtje als Baseball Superstars.

Soccer SuperstarsVoor de potentiële Steve McClarens onder ons is er binnenkort een nieuwe game om je tanden in vast te bijten. Gamesontwikkelaar Gamevil, onder andere bekend van Baseball Superstars, komt in dezelfde serie met een voetbalspel: Soccer Superstars. Het spel krijgt dezelfde cartooneske look and feel als Baseball Superstars en de bedoeling is om van je team een wereldploeg te maken.


Soccer Superstars komt met meerdere spelmodi, variërend van het spelen van een oefenwedstrijd tot volledige seizoenen. In de My League mode heb je de mogelijkheid om spelers te personaliseren en te begeleiden tijdens hun voetbalcarrière. Je moet ze laten trainen, items kopen en wellicht kun je, net als in Baseball Superstars, ook wat minder voetbalgerelateerde dingen doen. Zo kon je in Baseball Superstars je spelers handtekeningen uit laten delen en helpen met het scoren van een date. Dit allemaal met het oog op teambuilding, uiteraard.

Soccer SuperstarsSinds de eerste Superstars-game in 2002 zijn er wereldwijd acht miljoen games van de serie verkocht. Wanneer Soccer Superstars uitkomt is nog niet helemaal duidelijk, maar het is de bedoeling dat de game nog deze maand in de App Store te vinden is. Met het WK in aantocht hebben ze in ieder geval het goede moment afgewacht om met een voetbalvariant de serie aan te vullen. Afgaande op Baseball Superstars valt te verwachten dat het spelletje rond de €3,99 gaat kosten en dat er ook een gratis lite-versie verschijnt.

Via: Touch Arcade

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.