Recensiekoning lanceert iPad-applicatie

Het weblog Recensiekoning heeft een eigen iPad-applicatie gelanceerd, waarmee je recensies van de site kunt lezen.

RecensiekoningHet Nederlandse weblog Recensiekoning heeft een eigen iPad-applicatie gelanceerd. De app heeft een voorpagina die je in één oogopslag de laatste recensies laat zien, maar heeft ook de mogelijkheid om naar oude artikelen te zoeken. De recensies zijn speciaal voor de iPad voorzien van een grote afbeelding bovenaan het artikel. Vanuit de app kun je reageren en de artikelen delen met anderen via Twitter of Facebook.

RecensiekoningVoor diegenen die nog niet bekend zijn met Recensiekoning: dit is een website die van alles en nog wat reviewt. Zoals ze het zelf zeggen:

Wij recenseren alles. En dan niet alles als in: ‘zowel boeken, cd’s, theater als films’, nee: ALLES. Dagen, de kwaliteit van kraanwater, de klinkers in de Kerkstraat, medicijnen, een droom, die chick waarmee we gisteren gezoend hebben. Alles.

De bloggers schrijven onder meer wekelijks over de afleveringen van televisieseries als Boer Zoekt Vrouw en Wie is de Mol?, maar ook horecagelegenheden, reclamecampagnes, dagelijkse gebruiksvoorwerpen en zelfs Keynotes van Steve Jobs worden besproken. De stukken zijn humoristisch geschreven in een eigen schrijfstijl en worden vaak aangekleed met grappige infographics.

Downloaden: Recensiekoning (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2011, 19:08
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen app store, ipad, matrix, qr-code, recensies, streepjescode, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.